Egy Új utat mutatunk Önnek!

A megoldás a szemünk előtt van a természetben, úgy hívják, hogy biomassza. A biomassza szerves anyagok halmazát jelenti. Minden élőlény ami a természet által jött létre, és a természet által bomlik le, a biomassza részét képezi.

A biomasszán belül megkülönböztetünk állati, és növényi halmazt. A jövőnk egyik alapját a növényi biomassza képzi, azon belül a tüzeléstechnikában is hasznosítható fajták, amit aprított, szárított vagy préselt (pelletált) formában használhatunk fel. Az erre alkalmas eszközöket Biomassza, és MultiPellet kazánoknak, kályháknak, és kandallóknak nevezzük.

Felkeltettünk érdeklődést? Nézze meg, a készülékeket!

Mi az előnye a Biomassza, és MultiPellet rendszereknek!

 1. Akár 65 fajta megújuló tüzelőanyaggal fűthetők. Nincs többé félelem, a kiszolgáltatottság, ellátottság miatt! Számtalan fűtőanyag közül választhat. Kínálnak olyat is ami a gázfűtésnél akár 70%-l olcsóbb!
 2. Az ország több mint 240 pontján megvehetőek a fűtőanyagok. Biztosított a tüzelőanyag ellátás! Versenyeztethetőek a kereskedők, megszűnik az „eszi vagy nem eszi, nem kap mást” effektus!
 3. Akár elő is állíthatóak! Teljes mértékben függetlenné lehet ezáltal válni a kereskedőktől, és a szolgáltatóktól. Ha egy kis közösség összeáll (család, barátok, ismerősök), közösen szinte fillérekből előtudják állítani az éves fűtőanyagot!
 4. A hagyományos fűtési rendszerekhez átalakítás nélkül hozzákapcsolható! Nem kell fúrni, faragni, bontani egyszerűen telepíthető. Nem jár a telepítés felesleges többlet költségekkel, 1 nap alatt átállítható a régi fűtési rendszer.
 5. Nincs szükség speciális kéményekre! Nem kell külön szakemberek után járni, használható a meglévő kémény is!
 6. Egy gázkazán, vagy egy vegyes tüzelésű kazán 60-75%-s hatásfokkal égeti el a tüzelőanyagot, a MultiPellet, és Biomassza kazánok elérik a 87-92%-t is! Ezáltal kevesebbet fogyasztanak, az amúgy is olcsó tüzelőanyagból!
 7. Akár mint egy gázkazán, automatikusan működnek! Kényelmes, nincs favágás napi tűzifa behordás! Több szabadidő marad a családra, barátokra!
 8. Hosszú élettartam akár saválló égőfej, vagy duplafalú öntvény kazántesttel, 25 éves üzemeltetési életciklussal! Még az unokákat is kiszolgálja!
 9. Biztonsági rendszerek sokaságát tartalmazzák! Nincs szénmonoxid, vagy füstmérgezés! Nyugodtan aludhatnak, biztonságban van a család!
 10. Nem károsítják a környezetet, ezáltal nem romlik a levegő minősége, nem okoznak savas esőket mint a gázfűtés! A földet őseinktől kaptuk kölcsönbe, nekünk is tovább kell adnunk gyermekeinknek!
 11. Magyar tüzelőanyagot tud vásárolni hozzá! Ezáltal a magyar mezőgazdaságot támogatja, nem a külföldiek zsebeit tömi meg pénzel, és nem a saját erdeinket vágjuk ki, amiből úgy is kevés van! 

Felkeltettünk érdeklődést? Nézze meg, a készülékeket!

E-mail cím: :*
E-mail cím megerősítése: :*
Vezetéknév::*
Keresztnév::*