Kedves böngésző!

Az interneten keresgélve több olyan írást olvashatott, hogy csak a jó minőségű pellet tüzelőanyagokkal működnek megfelelően a pellet kazánok! A MultiPellet kazánjaink esetében, emiatt nem kell aggódnia! Fejlett technológiájuknak köszönhetően a legsilányabb minőségű, legolcsóbb fa pelleteket, gabonát, aprítékot, héjasokat is el tudják égetni, és mindezt kimagasló hatásfokkal. Erre garanciát is vállalunk!

Típusválaszték:

Új DS BIOCLASS “Csúcs minőség”

DS BIOCLASS a kis kazánházakhoz tervezték, ha pedig túl kicsi a kazánház akár kültérre is telepíthető. Számtalan olyan újítást tartalmaz ami kiemeli a konkurencia közül!

  • 95% hatásfok
  • Pellet tartályba beépített használati melegvíz tartály
  • HotStream védő szelep
  • Európa legmagasabb minőségi osztálya Class 5 (EN 303/5 szabvány)

Új DS BIODUO “a mindenes”

DS BIODUO modellek a pellet tüzelőanyagokon kívül hasábfát is tudnak kezelni. Mindezt a piaci típusokkal ellentétben, külön elválasztott égető kamrában! Modern mikroprocesszoros vezérlés felügyeli a működést! A vezérlés része például az is, hogy a leégett hasábfáról automatán átvált pellet tüzelőanyagra! Akár gigantikus 1.400 literes tüzelőanyag tárolóval is!

Új DS BIOMATIC Compact “full extra”

DS BIOMATIC Compact modell technikailag megegyezik a DS BIOMATIC típusokkal, de integrált tartályt, és hamuládát kapott. Ezáltal hosszúságra, és szélességre is több mint fél métert karcsúsodott!

DS BIOFIRE az energiatakarékoság bajnoka”

DS BIOFIRE modellek új fejlesztésű égőfejet, és égés analizálási rendszert tartalmaznak. Ennek köszönhetően a legtöbbet tudják kihozni a pellet tüzelőanyagból, akár 94%-os hatásfokot is elérhet. A BIO kazáncsaládra jellemző technikai tudást tartalmazza, így nem érzékeny a pellet minőségére sem.

DS BIOMATIC “a full extra”

DS BIOMATIC, és DS BIOMATIC plus modellek függőleges hőcserélővel rendelkeznek, és manuális illetve teljesen automata gyújtási, hamuzási tisztítási rendszerrel vannak ellátva! A speciális égőfejnek köszönhetően akár 70%-os fűtési energia is megtakarítható használatukkal! Tudásához mérten Európa egyik legjobb ár-érték arányú kazánja!

DS BIO “az elpusztíthatatlan”

DS BIO modellek vízszintes hőcserélővel rendelkeznek, és manuális illetve automata gyújtási rendszerrel vannak ellátva! A speciális égőfejnek köszönhetően akár 70%-os fűtési energia is megtakarítható használatukkal!

Ha megvásárolná valamelyik szuperkazánunkat…

Az új DS BIODUO: Ha sokoldalú megoldásra van szükség

Minőségi Pellet kazánt keres? Ilyenből ma már igazán sokat lehet találni, csak tájékozódni kell a megbízható márkákról, a jól bevált modellekről és kiválasztani a megfelelőt. De olyan kazánból talán már kevesebb van, ami valami újat is tud mutatni. Ha Ön olyan berendezést keres, ami nem csupán megbízható működést nyújt, de sokoldalú is, akkor az új DS BIODUO az, amit érdemes megismernie.

Mi az, amitől ez a kazán olyan különleges? A DS BIODUO nem csupán egyféle tüzelőanyaggal működik, de rögtön kétféle anyaggal is fűthetünk, ha ezt a kazánt választjuk. Ha akarjuk, akkor pellet tüzelőanyaggal gyújthatunk be, de ha éppen úgy alakul, akkor akár fát is dobhatunk a tűzre. A DS BIODUO esetében ezt úgy oldották meg a tervezők, hogy a hagyományos kazánokkal ellentétben két külön, elválasztott égetőkamrát alakítottak ki. Így lehetséges, hogy amikor az egyik tüzelőanyag leég, a kazán átvált a másikra. A tökéletes működést mikroprocesszoros vezérlés biztosítja.

Ismerje meg pellet kazánjainkat, és válasszon!

Korszerűsítse a fűtést BIOCLASS energiatakarékos multipellet kazánokkal!

A társasházak többféle módon képesek a téli fűtést biztosítani a lakóknak. A távfűtés mellett egy másik lehetőség a házközponti fűtés, aminek számos előnye is van. A házközponti fűtéshez fix díj tartozik, cserébe pedig egész télen egyenletes meleget biztosít a lakóknak. A megfelelő kazán megválasztásával a házközponti fűtésre hosszú távon nem lesz panasz, a lakók komfortérzete nem változik és még spórolni is lehet vele.

A BIOCLASS energiatakarékos multipellet kazánok minden túlzás nélkül a prémium kategória képviselői, ha pelletkazánról van szó. Úgy tervezték őket, hogy a legkorszerűbb módon szolgálják ki a modern igényeket. Ezek a kazánok teljesen automaták, az adagolástól egészen a hamuzásig mindent rájuk lehet bízni, nincs gond velük.

A BIOCLASS energiatakarékos multipellet kazánok hatékonysága egyedülálló, akár a legrosszabb minőségű pelletből is képesek kihozni a legjobbat. Energiatakarékos működésük helytakarékos kialakítással párosul. Kicsi helyen is tökéletesen elférnek, ráadásul bármilyen, már meglévő fűtési rendszerhez csatlakoztathatóak.

Amennyiben érdeklődik a BIOCLASS energiatakarékos multipellet kazánok iránt, és szeretné korszerűsíteni a fűtést, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén!

További termékeink: Pellet tüzelőanyag | Pellet égőfej