Kedves böngésző!

Az interneten keresgélve több olyan írást olvashattál, amelyben csak a jó minőségű pellet tüzelőanyagokkal működnek megfelelően a pellet kazánok! A MultiPellet kazánjaink esetében, emiatt nem kell aggódnod! Fejlett technológiájuknak köszönhetően a legsilányabb minőségű, legolcsóbb fa pelleteket, gabonát, héjasokat is el tudják égetni, és mindezt kimagasló hatásfokkal. Erre garanciát is vállalunk!

Típusválaszték:

Új DS DUAL THERM “pellet, és hasábfa tüzelés csúcsa”

DS DUAL THERM Magyarország leghatékonyabb pellet, és fa tüzelésű kazánja!

 • 95%-os pellet, 85%-os fa tüzelési hatásfok
 • Automata hasábfa begyújtás
 • Automata átváltás hasábfáról, pellet tüzelőanyagra
 • Automata égőfej, és hőcserélő tisztítás
 •  kazánvédő szelep
 • Európa legmagasabb minőségi osztálya Class 5 (EN 303/5 szabvány)

Új DS BIOCLASS “Csúcs minőség”

DS BIOCLASS a kis kazánházakhoz tervezték, ha pedig túl kicsi a kazánház akár kültérre is telepíthető. Számtalan olyan újítást tartalmaz ami kiemeli a konkurencia közül!

 • 95%-os égetési hatásfok
 • Automata hőcserélő, és égőfej tisztítás
 • Automata hamuzás
 • Pellet tartályba beépített használati melegvíz tartály
 • kazánvédő szelep
 • Európa legmagasabb minőségi osztálya Class 5 (EN 303/5 szabvány)

DS BIODUO “a mindenes”

DS BIODUO modellek a pellet tüzelőanyagokon kívül hasábfát is tudnak kezelni. Mindezt a piaci típusokkal ellentétben, külön elválasztott égető kamrában! Modern mikroprocesszoros vezérlés felügyeli a működést! A vezérlés része például az is, hogy a leégett hasábfáról automatán átvált pellet tüzelőanyagra! Akár gigantikus 1.400 literes tüzelőanyag tárolóval is!

Ha megvásárolná valamelyik szuperkazánunkat…

Itt a szuperkazánok ideje: DUAL THERM pellet és hasábfa tüzelésű kazán!

Hasábfával vagy pellettel tüzeljünk? Ez még mindig egy olyan klasszikus dilemma, amire nem egyszerű válaszolni. Mindkét típusú tüzelőanyagnak és azok használatának is megvannak a maga előnyei. Mi lenne, ha nem kellene döntenie, és mindkét tüzelőanyagot hasznosítani tudná a fűtési szezonban arra, hogy az otthonában kellemes meleget tudjon teremteni egész télen? A DUAL THERM pellet és hasábfa tüzelésű kazánok használatával nem kell csak hasábfát vagy csak pellet tüzelőanyagot használnia, mert mindkettő működteti ezt a szuperkazánt. Nem túlzás szuperkazánnak hívni a DUAL THERM pellet és hasábfa tüzelésű kazánt azt is kifejtjük, hogy miért.

A DUAL THERM pellet és hasábfa tüzelésű kazán használatával elfelejtheti a körülményes befűtést és a drága energiahasználatátot, mert úgy tervezték meg, hogy egyszerre legyen igazán hatékony és energiatakarékos is. Hogyan éri el a két célt a DUAL THERM pellet és hasábfa tüzelésű kazán? Először is automata működésű, nincs szükség arra, hogy a tüzelőanyag adagolását felügyeljük és mi magunk végezzük, ahogyan a gyújtást és a tisztítást sem szükséges elvégezni. A DUAL THERM pellet és hasábfa tüzelésű kazán gyakorlatilag magát működteti, ezt pedig maximálisan biztonságosan teszi. A többi fűtési rendszerhez képest jóval nagyobb hatékonysággal rendelkezik. A hatásfoka a pellet tüzelésben 90%-ban, a hasábfatüzelésben pedig 85%-ban mérhető!

Sokoldalúan használható, mert olyan, nem minden ingatlanban jelen lévő rendszerekhez is gond nélkül csatlakoztatható, mint amilyen a padlófűtés. Termosztáttal is összeköthető, tehát kényelmesen vezérelhető, hogy a szobákban mekkora hőmérsékletet szeretnénk beállítani.

Válassza a DUAL THERM pellet és hasábfa tüzelésű kazánt, ha megbízható és hosszú távra szóló befektetést tervez! A szuperkazánokban nem fog csalódni, ellenben a fűtési szezon minden pillanatában élvezheti a használatukkal járó előnyöket.

Ha szeretné jobban megismerni a DUAL THERM pellet és hasábfa tüzelésű kazánokat, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!

A multipellet kazánok hétvégi házak fűtéséhez is kiválóak!

A téli időszakban logikusan mindig nagyobb figyelem irányul azokra a megoldásokra, amelyek használatával olcsóbbá válhat a fűtés.  A gáz és az áram ára az egekben van, de szerencsére ennek ellenére is több dolgot tehetünk az ügy érdekében. Például érdemes befektetni a szigetelésbe és a jó nyílászárókba, de sokat spórolhatunk azzal is, ha a multipellet kazánokat választjuk. Ezeket a berendezéseket ráadásul nem csak otthon érdemes használni, mert gazdaságosan működtethetőek például hétvégi házakban is, ahol csak ritkábban van szükség rájuk.

A multipellet kazánok nagyon nagy hatásfokkal működnek, amit nem befolyásol az sem, hogy milyen gyakran vannak használva. Ha folyamatosan szükség van rájuk otthonában, ugyanúgy költségtakarékosan fűthet velük, mintha csak néhány naponta vagy hétvégente fűt be velük. A hétvégi házakban ráadásul különösen fontos a költséghatékonyság, hiszen ha kifejezetten sokba kerül az ott töltött idő a magas fűtési árak miatt, akkor nem éri meg fenntartani az ingatlant. A multipellet kazánok még a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek. Nem csak jó minőségű pelletanyaggal működnek hatékonyan, hanem egyszerű fával is, vagyis nem szükséges sokat költeni a tüzelőanyagra sem. A multipellet kazánok hosszú távon visszahozzák az árukat, megtérülő befektetésnek számítanak. Még egy hétvégi háznál sem elhanyagolható az a tény sem, hogy a pellettel való tüzelés a környezetvédelem szempontoknak is megfelel, hiszen az alapanyaga is természetes: alacsony víztartalmú fűrészpor, illetve faforgács, de fontos, hogy az égés során is nagyon kevés szén-dioxidot bocsát ki.

Amennyiben kérdése van a multipellet kazánokkal vagy más termékünkkel kapcsolatban, bátran keressen fel minket! Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, és döntsön a költségtakarékos fűtés mellett a hétvégi háza esetén is!  Cégünk multipellet kazánok nagy választékával várja, biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja az Ön számára ideális berendezést.

Az új DS BIODUO: Ha sokoldalú megoldásra van szükség

Minőségi Pellet kazánt keres? Ilyenből ma már igazán sokat lehet találni, csak tájékozódni kell a megbízható márkákról, a jól bevált modellekről és kiválasztani a megfelelőt. De olyan kazánból talán már kevesebb van, ami valami újat is tud mutatni. Ha Ön olyan berendezést keres, ami nem csupán megbízható működést nyújt, de sokoldalú is, akkor az új DS BIODUO az, amit érdemes megismernie.

Mi az, amitől ez a kazán olyan különleges? A DS BIODUO nem csupán egyféle tüzelőanyaggal működik, de rögtön kétféle anyaggal is fűthetünk, ha ezt a kazánt választjuk. Ha akarjuk, akkor pellet tüzelőanyaggal gyújthatunk be, de ha éppen úgy alakul, akkor akár fát is dobhatunk a tűzre. A DS BIODUO esetében ezt úgy oldották meg a tervezők, hogy a hagyományos kazánokkal ellentétben két külön, elválasztott égetőkamrát alakítottak ki. Így lehetséges, hogy amikor az egyik tüzelőanyag leég, a kazán átvált a másikra. A tökéletes működést mikroprocesszoros vezérlés biztosítja.

Ismerje meg pellet kazánjainkat, és válasszon!

BIODUO kazán

Korszerűsítse a fűtést BIOCLASS energiatakarékos multipellet kazánokkal!

A társasházak többféle módon képesek a téli fűtést biztosítani a lakóknak. A távfűtés mellett egy másik lehetőség a házközponti fűtés, aminek számos előnye is van. A házközponti fűtéshez fix díj tartozik, cserébe pedig egész télen egyenletes meleget biztosít a lakóknak. A megfelelő kazán megválasztásával a házközponti fűtésre hosszú távon nem lesz panasz, a lakók komfortérzete nem változik és még spórolni is lehet vele.

A BIOCLASS energiatakarékos multipellet kazánok minden túlzás nélkül a prémium kategória képviselői, ha pelletkazánról van szó. Úgy tervezték őket, hogy a legkorszerűbb módon szolgálják ki a modern igényeket. Ezek a kazánok teljesen automaták, az adagolástól egészen a hamuzásig mindent rájuk lehet bízni, nincs gond velük.

A BIOCLASS energiatakarékos multipellet kazánok hatékonysága egyedülálló, akár a legrosszabb minőségű pelletből is képesek kihozni a legjobbat. Energiatakarékos működésük helytakarékos kialakítással párosul. Kicsi helyen is tökéletesen elférnek, ráadásul bármilyen, már meglévő fűtési rendszerhez csatlakoztathatóak.

Amennyiben érdeklődik a BIOCLASS energiatakarékos multipellet kazánok iránt, és szeretné korszerűsíteni a fűtést, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén!

BioClass HC pellet kazan

Korszerűsítse otthoni fűtőrendszerét legújabb pellet kazánjaink egyikével!

A legtöbb ingatlantulajdonos még a fűtésszezon kezdete előtt azzal foglalkozik, hogy az otthonában található fűtőberendezéseket lecserélje a korszerűsítés jegyében, hiszen csakis így lehet például azt elérni, hogy a kiadások csökkenjenek a téli szezonban. Választékunkban modern pellet kazánokat találhat, amelyekkel nemcsak a költséghatékonyság garantált, hanem a megfelelő hőmérséklet megteremtése is.

A Bioclass pellet kazánok csúcsminőséget képviselnek, kiváló hatásfokkal rendelkeznek, és természetesen a használatuk rendkívül gazdaságos. Legfőbb előnyük méretükből fakad, ugyanis bárhová könnyedén telepíthetőek, így a Bioclass pellet kazánokhoz nem szükséges külön helyiséget felépíttetnie.

Azoknak, akik nem szeretik a kompromisszumokat, és nem feltétlenül fűtenének egész télen pellet anyaggal, ideális választásnak fognak bizonyulni a Bioduo pellet kazánok, ugyanis hasábfát is tudnak fogadni. Ezek a típusok könnyedén kezelhetőek, korszerű funkciókkal bírnak, és nem utolsó sorban a költséghatékonyságot is garantálják.

Bármelyik típusú pellet kazán mellett is dönt, csakis jól járhat. Ha további információkra lenne szüksége a berendezésekről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Korszerűsítse otthoni fűtőrendszerét legújabb pellet kazánjaink egyikével!

További termékeink: Pellet tüzelőanyag | Pellet égőfej