Ismerjen meg minket!

Cégünk azzal a nemes céllal kelt életre, hogy segítsen az embereknek, lefaragni az épületüzemeltetési, és rezsiköltségeket. Ezáltal energia hatékony, és környezet tudatos életet teremtsen. 1999-en kezdtünk el ismerkedni a megújuló energiákkal, beleértve a hőszivattyús, és a pellet technológiát is. A következő években egyre jobban tudatosodott bennünk, hogy a 21. század emberének az egyre növekvő energia árak ellen ezek a technológiák fognak megoldást nyújtani. Mivel akkoriban Magyarországon nem voltak ismertek annyira ezek a rendszerek ezért nyugaton kerestük a megoldást. Olaszországig jutottunk ahol 30-40 éves hagyományai vannak a pellet tüzelésű rendszereknek. 2009-en DS Energia Kft. néven elindult Magyarországon egy nagykereskedelmi cégünk, amely több márka hazai képviselőjeként van jelen a Magyar piacon.

2010-en a DS energia Kft. két irányban indult el!

Megalakult a DS Optim kft. és ezzel együtt elindult egy új szegmens is. A DS szó jelentései a DirectSun, azaz a napenergia szektor, és a DirectStove azaz pellet, és biomassza szektor. Az Optim szó azért került bele az új cég nevébe, mert több olyan programot is kidolgoztunk, amivel egyedülálló módon el tudjuk érni a vásárlóinkat. Programjaink az EOP (Energia Optimalizáló Program) nevet kapták, és megoldást nyújtanak a magán házas szektorban, az önkormányzati-állami szektorban, és a céges szektorban is, a hatékony, és környezetbarát energiakorszerűsítésre.

A programok mellett a DS Energia Kft-el bevezetett MultiPellet kályhákat, és kazánokat is egy újabb szintre emeltük. Megkezdtünk egy új minőségibb pellet kazán nagykereskedelmet is, ahol a fő szempont a megbízhatóság, és problémamentes üzemeltetés volt. A kazánok gyártója a Lasian technologia del calor srl., Spanyolország egyik legnagyobb kazán gyártó cége, amely 1967 óta gyárt automatizálható kazánokat. Az új kazáncsalád Magyarországon DirectStove néven került forgalmazásba a DS Optim Kft. által. A kazánjaink, és kályháink több olyan újítást is tartalmaznak, amivel kiemelkedünk a hagyományos pellet berendezések sűrűjéből. Ilyennek például a korszak alkotó MultiPellet rendszerek.

       

2018-an megkaptuk a Bisnode nemzetközi cégminősítő cégcsoportól az AA azaz a dupla A minősítést, ami annyit jelent, hogy Magyarország legstabilabb, és legmegbízhatóbb cégei közé tartozunk. Erre a minősítésre a Magyar vállalkozások csupán 1,75%-a jogosult csak!

Amit mi kínálunk:

  • kiváló minőség
  • biztos háttér garanciával
  • megfizethető árak
  • precíz tervezés, és kivitelezés

Fűtés felújítás: amit nem éri meg halogatni!

Fűtés felújítás: amit nem éri meg halogatni!A fűtéshez, energia előállításhoz különféle fűtési rendszereket választhatunk anyagi lehetőségeinknek és a környezeti adottságoknak megfelelően, minden fűtési rendszernek megvan a maga előnye és gyakran hátránya is.

Egy idő után érdemes megfontolni a fűtés felújítást, mert a régi rendszer nem csak elavulttá válik, de balesetveszélyes is lehet, ha már nagyon öreg. A fűtési rendszer kora és technikai szintje egy bizonyos idő után már indokolttá teszi a cserét vagy a korszerűsítést.

Ezt a változtatást csakis megbízható szakemberrel végeztessük, aki szakmailag megalapozott véleményt tud adni a fűtés rendszer állapotáról és a szükséges változtatásokról, na és persze saját maga a gyakorlatban is el tudja végezni ezeket.

A modernizálással egyszerre több pozitívumot is képesek vagyunk elérni, így például végre olyan fűtési rendszert használhatunk, ami nem balesetveszélyes, sokkal jobban szolgálja az igényeinket, több energiát és pénzt lehet vele megtakarítani és a környezetet is jobban óvja.

Tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, és keressen minket bizalommal fűtés felújítás kapcsán!

Mi ezért vagyunk.

Üdvözlettel,


DS Optim Kft.

Veszprém megye 8226, Alsóörs Mikszáth Kálmán u. 22.

adószám: 22909952-2-19

közösségi adószám: HU22909952

cégjegyzék szám: 19-09-513060