DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerek

Plug and Play csak csatlakoztatni, kell, és már működik is!

„egyszerű, és gazdaságos telepítés, és üzemeltetés”

„Plug and Play” monoblokk levegő-víz hőszivattyús rendszer előnyei:

 • Kedvezőbb áron telepíthető mint egy hagyományos split rendszerű levegő-víz hőszivattyú
 • DC inverteres kompresszor technológia csendes, és energia takarékos
 • -20°-ban is működik segéd elektromos fűtés nélkül, és akár 60°C-os vizet is előtud állítani
 • A MONOBLOCK „Plug and Play” rendszernek köszönhetően csak rá kell csatlakoztatni a fűtési rendszerre, és már működik is
 • Gazdaságos a karbantartása, mert a MONOBLOCK zárt rendszernek köszönhetően nagyon alacsony a gázveszteség kockázata
 • Csendes éjszakai működés, külön éjszakai programmal
 • Magas kilépő vízhőmérséklet lehetővé teszi, radiátoros rendszerekhez való telepítését
 • Környezetbarát R32 gáz töltettel, alacsony GWP terhelés (Globális Felmelegedési Potenciál)
 • Intelligens beltéri kezelőfelülete egyszerű, és praktikus üzemeltetést biztosít magyar nyelven
 • Fűtésre, Hűtésre, és használati melegvíz előállítására is egyaránt alkalmas, és gyárilag tartalmazza is ezeket a funkciókat
 • A DUAL CLIMA hőszivattyúink kategóriájuk legjobb energia, és minőség besorolási osztályába tartoznak

A modern világunkban egyre jobban teret nyernek a fosszilis energia hordózókkal szemben az alternatív megoldásokat kínáló fűtési, hűtési rendszerek. Ide tartoznak a levegő-víz hőszivattyúk is. A levegő-víz hőszivattyúknak két elterjedt típusa van a Split azaz (szétválasztott), és a Monoblock (ejtsd Monoblokk) azaz (egyesített) rendszerű levegő-víz hőszivattyúk. Magyarországon a Split rendszer terjedt el jobban, ami érthető is, mivel a klímás szakemberek, és a klíma gyártó cégek ezt a megoldást részesítik előnyben (a beüzemelésnél klímaszerelést is kell végezni). A világon összességében mégis csak a monoblokkos rendszerek terjedtek el jobban, az egyszerűbb telepítésük, karbantartásuk miatt. A klímás szakemberek sokat támadják a monoblokkos rendszereket mondván, hogy könnyen elfagyhatnak, és nem működnek olyan hatékonysággal mint a Split rendszerű testvéreik.

A 21. században ez gyenge érv! Lássuk mit is tudnak a DUAL CLIMA hőszivattyúk:

 • A MONOBLOCK technológia, melyben a teljes gázkör a kültéri
  egységbe került beépítésre, ezzel csökkenti a gázelpárolgás kockázatát, vagyis a gáz újratöltés szükségét is.
 • A MONOBLOCK technológiában csak hidraulikai kapcsolódások
  vannak, ezért kültéren nagy távolságba is telepíthető.
  A kültéri egységbe van beépítve a gáz/víz hőcserélő, amellyel így a
  munkaközeg nem kell évente felülvizsgálni, karbantartani. A kültéri egységhez hidraulikus
  kapcsolat visz, ami egyszerűbbé teszi a rendszert, és lehetővé válik
  egymástól nagyobb távolságra elhelyezni a két egységet, mint
  abban az esetben amikor a hőszállító közeg a gáz munkaközeg.
 • A DUAL CLIMA termékcsalád olyan rendszerrel bír,
  amely csökkenti az elpárologtatóban felgyülemlő
  jég miatti veszteséget. Mielőtt a munkaközeg
  az elosztóba kerülne, az elpárologtató aljában
  kering, így küszöböli ki, hogy ebben a zónában jegesedés
  alakuljon ki.
 • A hidraulikus rendszerek fagyásvédelme
  Szükség esetén a hőszivattyú elektronikus vezérlőegysége indítja be a keringetőszivattyút és a kompresszort azzal a céllal,
  hogy a vízhőmérséklet ne csökkenjen fagypont alá. Két megoldást ajánlunk nem várt, és tartós áramszünet esetére, a lehetséges fagyás elkerülésére:
  · Domusa AntFrizze® fagyás elleni szelep, amely leereszti a vízkört, amennyiben a
  vízhőmérséklet fagypont alá csökken.
  · Domusa BTS® puffer tartályok, amelyekben beépített saválló hőcserélő található,
  ami lehetővé teszi a fagyálló glikol használatát az kültéri egység, és a BTS tartály között. A BTS tartályokat a Domusa hőszivattyúkhoz tervezték, telepítésük egyszerű, és nem szorulnak karbantartásra.
 • A DUAL CLIMA hőszivattyúit DC
  Inverteres kompresszorral láttuk el, egy robusztus
  azonban csendes kompresszorral, amely az otthona
  igényeihez igazítva változtatja a hőteljesítményét.
  A teljesítményigazodásnak köszönhetően a be- és
  kikapcsolások száma kisebb lesz, ami a rendszer
  nagyobb megbízhatóságát eredményezi. Így
  csökkent a szükségtelen fogyasztás, és javul a
  felhasználók komfortérzete is.

  A DUAL CLIMA tanúsítványai kategóriájában a
  legjobbak között vannak!

Videó a működésről:

Méretválaszték:

DUAL CLIMA R 6, és 9 kW (1 fázisú készülékek 10, 12,5A igénnyel)

DUAL CLIMA R 12 kW (1 fázisú készülék 15A igénnyel)

DUAL CLIMA R 16, és 19 kW (1, és 3 fázisú készülékek 1 fázis esetén 25A, 3 fázis esetén 8,5-10A igénnyel)

Technikai adatok:

* a fűthető négyzetméter függ az épület szerkezeti kialakításától, és a tüzelőanyag típusától! Kollégáink ingyenesen kiszámítják az Ön otthona hőigényeit is, csak küldje el az épület paramétereit.

Opcionális tartozékok:

Domusa FUSION R® használati melegvíz tartály, és puffer tartály, amely tartalmazza a hidraulikus modulokat is, és 650 x 650 mm telepítési helyen elfér.

Domusa RF Duo ® vezeték nélküli termosztát, amely egy gombnyomással kezeli a fűtés, és a hűtés közötti váltást, és igény esetén a fan-coil hőleadókat is vezérel.

Garanciális idő:

 • 2 év teljeskörű garancia
 • 5 év kompresszor garancia /karbantartás mentes, azaz nincs kötelező éves karbantartás/
 • 8 év puffer tartály garancia (opció)
 • 10 év a használati melegvíz tartályra (opció)

AKCIÓS ÁRAINK:

Küldjön nekünk üzenetet

Spóroljon DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszer alkalmazásával!

Manapság, a növekvő energiaárak miatt nagyon fontos az embereknek, hogy háztartásukat a lehető legköltséghatékonyabban tudják fenntartani. Szerencsére ezzel kapcsolatban több megoldás is rendelkezésre áll. Az érdeklődők jelentős része mindenképp olyan opciót szeretne találni, amivel télen, nyáron egyaránt tudja az energiafogyasztással kapcsolatos kiadásokat csökkenteni.

Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, ajánljuk figyelmébe a DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszereket!

A DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerekkel jelentős mértékben csökkentheti a fogyasztással kapcsolatos kiadásokat minden évszakban! A DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerek gazdaságos megoldást kínálnak a fűtés, hűtés és a melegvíz előállítás terén.

A költséghatékonyságon kívül azért is érdemes a hőszivattyús rendszereket választani, mert sokkal biztonságosabbak és megbízhatóbbak, mint például a hagyományos gázkészülékek. Ha éppen az otthona teljes felújítása előtt áll, érdemes elgondolkodnia a korszerűbb hűtés, fűtés kivitelezésén, ehhez pedig a DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerek ideálisak lesznek.

A készülékek hosszú távon biztosítják az ingatlan gazdaságos fenntartását, így erre az opcióra befektetésként is tekinthet, ami igencsak rövid időn belül meg tud térülni. Jelentős összegek maradhatnak így éves szinten a családi kasszában, ennek köszönhetően nem kell aggódni a különböző kiadások miatt minden egyes hónapban.

A DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerek segítenek Önnek, hogy könnyebbek legyenek a mindennapjai! Tőlünk rendkívül kedvező áron szerezheti be a rendszer telepítéséhez szükséges berendezést, így még hamarabb megtérül a vételár. Ha felkeltettük érdeklődését, és megvásárolná a készüléket, vagy bővebb információkra lenne szüksége a DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerekről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Környezetvédelem a DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerek használatával

Napjaink egyik legfontosabb kérdése a globális felmelegedés. Sajnos ez a folyamat már odáig jutott, hogy mindenkinek tennie kell annak érdekében, hogy megállítsuk, de legalábbis lelassítsuk. Hogy mit tehetünk egyénileg? Például azt, hogy spórolunk a vízzel és az energiával, de még jobb, ha vissza tudjuk fogni a fosszilis energiahordozók használatát. Ehhez nyújtanak optimális megoldást a DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerek.

A DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerek biztosítják, hogy otthonunkat környezetbarát módon fűthessük télen, illetve hűthessük nyáron. A rendszer alkalmas ezen kívül használati melegvíz előállítására is, ami szintén jelentős lépés a Föld védelmében.

Azzal sokan tisztában vannak, hogy a hőszivattyúk, így a DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerek használata, amellett, hogy környezetbarát, gazdaságos is. Sajnos az a tapasztalatunk azonban, hogy sokan meggondolják magukat, amikor szembesülnek a vételárral. Hosszútávon gondolkodva viszont nem szerencsés, ha emiatt lemondunk erről a megoldásról, hiszen ez egy olyan befektetés, ami ugyan elsőre soknak tűnhet, de visszahozza az árát. Mivel a használatával kevesebb rezsit kell fizetnünk, ezért minden egyes hónapban egy kicsit visszakapunk az árából, hosszú távon pedig nem csak a befektetés térül meg, hanem még pluszban spórolhatunk is vele. A DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerek minden szempontból megérik az árukat, érdemes mellettük dönteni nem csak a Föld, hanem a saját érdekében is!

Szeretne Ön is tenni azért, hogy még az unokái, dédunokái is élhető környezetben nőhessenek fel? Ne elégedjen meg a szelektív hulladékgyűjtéssel, amikor ennél sokkal többet tehet! Döntsön a DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerek használata mellett, és ráadásként még spórolhat is! Ha szeretné jobban megismerni a DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszereket vagy árajánlatot kérni tőlünk, keressen fel minket bizalommal honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!

A környezetvédelem nem feltétlenül drága!

DUAL CLIMA hőszivattyúkSzerencsére egyre többen alkalmaznak otthonukban is olyan modern berendezéseket, amelyekkel mind jobban kiküszöbölhető a fosszilis energiahordozók használata. Sokan szerelik fel az ingatlanjukat napelemekkel, hőszigeteltetik a falakat, és egyre népszerűbbek a hőszivattyúk is. Az emberek többsége tisztában van vele, hogy mindenkinek ez lenne az érdeke, azonban gyakran előfordul, hogy valaki akármennyire is szeretné, nem rendelkezik az ezekhez szükséges anyagi kerettel. Az ő figyelmükbe szeretnénk ajánlani DUAL CLIMA hőszivattyúinkat, amelyek sokkal kedvezőbb áron telepíthetőek, mint az eddigi berendezések.

A DUAL CLIMA hőszivattyúk több szempontból is megérik az árukat. Egyrészt jelentősen lecsökkentik a fűtés-, a hűtés- és a meleg víz költségeit, másrészt viszont kedvező áron elérhetőek. Így az alacsony telepítési költséget rövidebb idő alatt behozzák, onnantól kezdve pedig már csak spórolni segítenek.

Amennyiben kérdése van a DUAL CLIMA hőszivattyúkkal kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal! Munkatársaink készséggel segítenek mindenben, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Iratkozzon fel hírlevél listánkra: