DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerek

Plug and Play csak csatlakoztatni, kell, és már működik is!

“egyszerű, és gazdaságos telepítés, és üzemeltetés”

“Plug and Play” monoblokk levegő-víz hőszivattyús rendszer előnyei:

 • Kedvezőbb áron telepíthető mint egy hagyományos split rendszerű levegő-víz hőszivattyú
 • DC inverteres kompresszor technológia csendes, és energia takarékos
 • -20°-ban is működik segéd elektromos fűtés nélkül, és akár 60°C-os vizet is előtud állítani
 • A MONOBLOCK “Plug and Play” rendszernek köszönhetően csak rá kell csatlakoztatni a fűtési rendszerre, és már működik is
 • Gazdaságos a karbantartása, mert a MONOBLOCK zárt rendszernek köszönhetően nagyon alacsony a gázveszteség kockázata
 • Csendes éjszakai működés, külön éjszakai programmal
 • Magas kilépő vízhőmérséklet lehetővé teszi, radiátoros rendszerekhez való telepítését
 • My DOMO távfelügyeleti rendszerrel is kiegészíthető, ezáltal távolról is irányíthatóvá, kontrollálhatóvá válik a fűtési rendszer
 • Intelligens beltéri kezelőfelülete egyszerű, és praktikus üzemeltetést biztosít
 • Fűtésre, Hűtésre, és használati melegvíz előállítására is egyaránt alkalmas, és gyárilag tartalmazza is ezeket a funkciókat
 • A DUAL CLIMA hőszivattyúink kategóriájuk legjobb energia, és minőség besorolási osztályába tartoznak

A modern világunkban egyre jobban teret nyernek a fosszilis energia hordózókkal szemben az alternatív megoldásokat kínáló fűtési, hűtési rendszerek. Ide tartoznak a levegő-víz hőszivattyúk is. A levegő-víz hőszivattyúknak két elterjedt típusa van a Split azaz (szétválasztott), és a Monoblock (ejtsd Monoblokk) azaz (egyesített) rendszerű levegő-víz hőszivattyúk. Magyarországon a Split rendszer terjedt el jobban, ami érthető is, mivel a klímás szakemberek, és a klíma gyártó cégek ezt a megoldást részesítik előnyben (a beüzemelésnél klímaszerelést is kell végezni). A világon összességében mégis csak a monoblokkos rendszerek terjedtek el jobban, az egyszerűbb telepítésük, karbantartásuk miatt. A klímás szakemberek sokat támadják a monoblokkos rendszereket mondván, hogy könnyen elfagyhatnak, és nem működnek olyan hatékonysággal mint a Split rendszerű testvéreik.

A 21. században ez gyenge érv! Lássuk mit is tudnak a DUAL CLIMA hőszivattyúk:

 • A MONOBLOCK technológia, melyben a teljes gázkör a kültéri
  egységbe került beépítésre, ezzel csökkenti a gázelpárolgás kockázatát, vagyis a gáz újratöltés szükségét is.
 • A MONOBLOCK technológiában csak hidraulikai kapcsolódások
  vannak, ezért kültéren nagy távolságba is telepíthető.
  A kültéri egységbe van beépítve a gáz/víz hőcserélő, amellyel így a
  munkaközeg körét nem kell állítgatni. A kültéri egységhez hidraulikus
  kapcsolat visz, ami egyszerűbbé teszi a rendszert, és lehetővé válik
  egymástól nagyobb távolságra elhelyezni a két egységet, mint
  abban az esetben amikor a hőszállító közeg a gáz munkaközeg.
 • A DUAL CLIMA termékcsalád olyan rendszerrel bír,
  amely csökkenti az elpárologtatóban felgyülemlő
  jég miatti veszteséget. Mielőtt a munkaközeg
  az elosztóba kerülne, az elpárologtató aljában
  kering, így küszöböli ki, hogy ebben a zónában jég
  termelődjön.
 • A hidraulikus rendszerek fagyásvédelme
  Szükség esetén a hőszivattyú elektronikus vezérlőegysége indítja be a keringetőszivattyút és a kompresszort azzal a céllal,
  hogy a vízhőmérséklet ne csökkenjen fagypont alá. Két megoldást ajánlunk a hosszú áramszünetekkor lehetséges fagyás elkerülésére:
  · Fagyás elleni szelep, amely leereszti a vízkört, amennyiben a
  vízhőmérséklet fagypont alá csökken.
  · Kiegyenlítő tartályok, amelyekben beépített elválasztó található,
  ami lehetővé teszi a fagyálló glikol használatát egy rövid körben. Ezek térfogata kicsiny és nem szorulnak karbantartásra.
 • A DUAL CLIMA hőszivattyúit DC
  Inverteres kompresszorral láttuk el, egy robusztus
  azonban csendes kompresszorral, amely az otthona
  igényeihez igazítva változtatja a hőteljesítményét.
  A teljesítményigazodásnak köszönhetően a be- és
  kikapcsolások száma kisebb lesz, ami a rendszer
  nagyobb megbízhatóságát eredményezi. Így
  csökkent a szükségtelen fogyasztás, és javul a
  felhasználók komfortérzete is.

  A DUAL CLIMA tanúsítványai kategóriájában a
  legjobbak között vannak!

A környezetvédelem nem feltétlenül drága!

DUAL CLIMA hőszivattyúkSzerencsére egyre többen alkalmaznak otthonukban is olyan modern berendezéseket, amelyekkel mind jobban kiküszöbölhető a fosszilis energiahordozók használata. Sokan szerelik fel az ingatlanjukat napelemekkel, hőszigeteltetik a falakat, és egyre népszerűbbek a hőszivattyúk is. Az emberek többsége tisztában van vele, hogy mindenkinek ez lenne az érdeke, azonban gyakran előfordul, hogy valaki akármennyire is szeretné, nem rendelkezik az ezekhez szükséges anyagi kerettel. Az ő figyelmükbe szeretnénk ajánlani DUAL CLIMA hőszivattyúinkat, amelyek sokkal kedvezőbb áron telepíthetőek, mint az eddigi berendezések.

A DUAL CLIMA hőszivattyúk több szempontból is megérik az árukat. Egyrészt jelentősen lecsökkentik a fűtés-, a hűtés- és a meleg víz költségeit, másrészt viszont kedvező áron elérhetőek. Így az alacsony telepítési költséget rövidebb idő alatt behozzák, onnantól kezdve pedig már csak spórolni segítenek.

Amennyiben kérdése van a DUAL CLIMA hőszivattyúkkal kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal! Munkatársaink készséggel segítenek mindenben, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Környezetvédelem a DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerek használatával

DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerNapjaink egyik legfontosabb kérdése a globális felmelegedés. Sajnos ez a folyamat már odáig jutott, hogy mindenkinek tennie kell annak érdekében, hogy megállítsuk, de legalábbis lelassítsuk. Hogy mit tehetünk egyénileg? Például azt, hogy spórolunk a vízzel és az energiával, de még jobb, ha vissza tudjuk fogni a fosszilis energiahordozók használatát. Ehhez nyújtanak optimális megoldást a DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerek.

A DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerek biztosítják, hogy otthonunkat környezetbarát módon fűthessük télen, illetve hűthessük nyáron. A rendszer alkalmas ezen kívül használati melegvíz előállítására is, ami szintén jelentős lépés a Föld védelmében.

Azzal sokan tisztában vannak, hogy a hőszivattyúk, így a DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerek használata, amellett, hogy környezetbarát, gazdaságos is. Sajnos az a tapasztalatunk azonban, hogy sokan meggondolják magukat, amikor szembesülnek a vételárral. Hosszútávon gondolkodva viszont nem szerencsés, ha emiatt lemondunk erről a megoldásról, hiszen ez egy olyan befektetés, ami ugyan elsőre soknak tűnhet, de visszahozza az árát. Mivel a használatával kevesebb rezsit kell fizetnünk, ezért minden egyes hónapban egy kicsit visszakapunk az árából, hosszú távon pedig nem csak a befektetés térül meg, hanem még pluszban spórolhatunk is vele. A DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerek minden szempontból megérik az árukat, érdemes mellettük dönteni nem csak a Föld, hanem a saját érdekében is!

Szeretne Ön is tenni azért, hogy még az unokái, dédunokái is élhető környezetben nőhessenek fel? Ne elégedjen meg a szelektív hulladékgyűjtéssel, amikor ennél sokkal többet tehet! Döntsön a DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszerek használata mellett, és ráadásként még spórolhat is! Ha szeretné jobban megismerni a DUAL CLIMA levegő-víz hőszivattyús rendszereket vagy árajánlatot kérni tőlünk, keressen fel minket bizalommal honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Videó a működésről:

Méretválaszték:

DUAL CLIMA 8 kW

DUAL CLIMA 11 kW

DUAL CLIMA 16 kW

Technikai adatok:

* a fűthető négyzetméter függ az épület szerkezeti kialakításától, és a tüzelőanyag típusától! Kollégáink ingyenesen kiszámítják az Ön otthona hőigényeit is, csak küldje el az épület paramétereit.

Opcionális tartozékok:

Garanciális idő:

 • 2 év teljeskörű garancia
 • 5 év kompresszor garancia
 • 10 év a használati melegvíz tartályra (opció)

AKCIÓS ÁRAINK:

Küldjön nekünk üzenetet

Iratkozzon fel hírlevél listánkra: