Nagy teljesítményű MultiPellet, és faapríték tüzelésű kazánok 100 kW-18.000 kW-ig

Közintézmény, Középület, Mezőgazdasági, vagy egyéb nagyméretű épület. Bármilyen létesítmény gazdaságos hőellátását megoldják!

  • Nem érzékenyek a pellet minőségére
  • Az olcsó, nehezen égethető pelleteket is kezelni tudják
  • Akár fa apríték tüzelésű változatban is
  • Félautomata, és teljesen automata változatban

Két különböző nagy teljesítményű kazánt tudunk kínálni ebben a kategóriában! A Szuper technológiájának köszönhetően a fa pelleten kívül, teljesen automatán kezelni tudja a különböző rosszabb minőségű fapelleteket, agri pelleteket, magvakat, csonthéjasokat, és a fa aprítékot is.

Típusválaszték:

DS Bio Industri 100-18.000 kW-ig

DS Biomatic Industri 100-18.000 kW-ig

Különböző típusok, különböző igényekre:

1. DS Bio Industri 100-2.500 kW „Heavy Duty-Low Cost” széria

Alap típus, amely felruházható profi kiegészítőkkel. Ezek közé tartozik az automata gyújtás, automata hamuzás, hamu- és pernye leválasztó, távfelügyeleti rendszer. Adagoló tartálya elől, és hátul is elhelyezhető, és 180°-an elforgatható! Ennek köszönhetően könnyedén beilleszthető szűkebb kazánházakban is. Speciális égőfejének köszönhetően bármely minőségű pellettel megbirkózik, és ezen kívül fa aprítékkal, magvakkal, héjakkal is fűthető. Az automata hőcserélő tisztításon kívül profi kazán szintig felépíthető.

Gyárilag több fajta adagoló rendszerrel összeilleszthető 1,87 m³-37 m³

Prospektus itt tölthető le: DS Bio Industri 

Technikai adatok itt tölthetők le: DS Bio Industri

2. DS Biomatic Industri 100-2.325 kW „Heavy Duty-High end” széria

„High end” azaz vérbeli profi! Teljesen automata típus, speciális automata tisztítású hőcserélővel építve, és gyűrűs égető kamrával (három fázisban égeti el a tüzelőanyagot).

Minden kiegészítőt előre telepítve tartalmaz, ilyen a pernye leválasztó, az automata hamuzó, automata hőcserélő tisztító, automata gyújtás, speciális PLC vezérlés, távfelügyeleti rendszer. Bármilyen pellet tüzelőanyagot, és ezen kívül G30-G50-es fa aprítékkot is képes eltüzelni. Távfelügyeleti rendszere lehetővé teszi, hogy egyszerűen nyomon kövesse a kazán üzemeltetési adatait, és ne csak a kazánházból vezérelje, hanem akár otthonról is. Biztonsági riasztások, és hibakódok is nyomon követhetők a távfelügyeleti rendszeren, ezáltal a szervízelés hatékonyabban, gördülékenyebben lebonyolítható!

A tartályok itt is 1,87 m³-37 m³ összeilleszthetők a DS Biomatic Industri kazánokkal.

Prospektus itt tölthető le: DS Biomatic Industri

Technikai adatok itt tölthetők le: DS Biomatic Industri

Árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

info@dsenergia.eu

+36 70 9493949

Kérjen személyre szabott, egyedi kedvezményes árajánlatot, egyszerűen, és gyorsan! Ajánlat kérését kollégáink pár órán belül visszaigazolják!

Jelenleg közel 30 különböző méretű, és típusú eszköz közül választhat honlapunkról. Az ajánlati lap kitöltésével tisztább képet kapunk az Ön igényeiről (mi fontos Önnek, milyen kazán típusban gondolkozik, stb..). A személyre szabott árajánlattal egyéni kedvezményeket is nyújtunk, és az igényeit megismerve nem ajánlunk felesleges eszközöket, hisz ha Ön (autós példa szerint) klímás nagyautó kényelemre vágyik, nem fog fapados kisautót vásárolni, és ez fordítva is igaz!

Személyre szabott árajánlatot kérek!

Típusválaszték:

Meleglevegős kályhák

MultiPellet Szuperkályhák levegő fűtésre:

Alba 10 kW teljesítményben

Dotis 10 kW teljesítmény

Cirpi 12 kW teljesítményben

Mursa 12 kW teljesítmény

MultiPellet Kályhák levegő fűtésre:

Emona 24 kW teljesítmény

Carbina 10-14 kW teljesítményben

Arrabona 18 kW teljesítményben

Solva 29 kW teljesítmény

Brixia Style 8 kW teljesítményben

Típusválaszték:

Vízteres kályhák

MultiPellet Szuperkályhák vízteres fűtésre:

Aqua 18 kW teljesítményben

Sala 24 kW teljesítményben

MultiPellet MultiPellet Kályhák vízteres fűtésre:

Carbina 14 kW teljesítmény

Arrabona 24 kW teljesítmény

Emona 29 kW teljesítmény

Solva 34 kW teljesítmény

MultiPellet Kandalló levegő, és vízteres fűtésre:

Inserto levegő fűtésre 10-16 kW teljesítményben

Inserto vízteres fűtésre 18 kW teljesítményben

MultiPellet Kazán vízteres fűtésre:

Caldaia vízteres fűtésre köthető 26-45 kW teljesítményben

Ipari szuperkazánok a hatékonyság szolgálatában

alternatív fűtési rendszer
Igazán megbízható, nagy teljesítményű, ugyanakkor takarékos alternatív fűtési rendszerre van szüksége, amire hosszú távon is számíthat? Az általunk kínált biomassza szuperkazánok kiválóan alkalmasak nagyobb épületek, közintézmények felfűtésére és melegen tartására, így jó szívvel ajánljuk őket iskolák, irodaházak, vendéglátóegységek esetén is.

Ipari szuperkazánjaink között Ön is garantáltan megtalálja, amit keres, hiszen több típusból és többféle modellből válogathat. Mindegyik típus különbözik valamiben, így lehetővé téve az egyedi igények kiszolgálását is. Talál olyan modellt, ami automata gyújtással és automata hamuzással is felszerelhető, illetve olyat is, mely fűthető fával, magvakkal és héjakkal. Kínálunk automata és félautomata ipari kazánokat is, de mindegyikben közös, hogy maximálisan megbízható, gazdaságos, biztonságos és magas hatásfokkal működik.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha ipari kazánt szeretne, és kérjen személyre szabott árajánlatot, hogy a legjobbat tudjuk ajánlani Önnek alternatív fűtési rendszereink közül!

Alternatív megoldások az iparban

alternatív fűtési rendszer
Aki már ismeri a pellet fűtést, biztosan nem fogja kétségbe vonni, hogy ez az egyik legjobb megoldás, amit csak választhat az ember, ha szeretne minél problémamentesebb fűtési lehetőséget találni. Ráadásul nem csak az otthoni fűtésre igaz – nincs ez másképp az ipari kazánok kapcsán sem!

Az alternatív fűtési rendszerek lehetőséget adnak arra, hogy olcsón tudjunk tartós meleget teremteni, anélkül, hogy folyamatosan felügyelnünk kellene a kazánt. Hogyan lehetséges ez? Egyrészt a távfelügyeleti rendszer segítségével, másrészt pedig azért, mert az ipari kazánok kialakítása úgy van megoldva, hogy a rosszabb minőségű fűtőanyaggal is jól működjenek.

A pellet fűtés lehetőségeit kár lenne kihagyni, hiszen az iparban is jócskán megkönnyíti a dolgunk! Változatos típusú kazánjaink között biztosan megtalálja azt, amelyik minden igényének megfelel, és ezzel lehetőséget biztosít Önnek az egyszerű fűtésre!

Keressen minket Ön is bizalommal, ha felkeltették érdeklődését ipari kazánjaink!

Az optimális fűtés titka az iparban!

alternatív fűtési rendszer
Beléptünk a tél előszobájába, és bizony megérkeztek az első mínuszok is. Ebben az időszakban már sürgetően aktuálissá válik a fűtés kérdése, még ipari körülmények között is. Az ipari kazánoknak nem csak a fűtésben van komoly szerepük, hiszen bizonyos ipari folyamatok során elengedhetetlen a megfelelő hőmérséklet vagy páratartalom biztosítása is.

A modern ipari kazánok legfőbb előnye a méretük. Míg a korszerűtlen kialakítások esetében morózus megjelenés volt a jellemző, addig a fejlett megoldások már jóval kisebbek, ugyanakkor teljesítményben és hatékonyságban sokkal fejlettebbek!

Egy ipari kazán esetében különösen fontos, hogy hatékony teljesítménnyel rendelkezzen, ugyanakkor fenntarthatósága költséghatékony és energiatakarékos legyen. A pellet fűtés megjelenésével az ipari kazánok is fejlettebbé váltak, és egy teljesen új alternatívát kínálnak ipari területen is.

Ha Ön is szeretné kedvezőbbé és környezetkímélőbbé tenni a fűtést, válassza korszerű ipari kazánjainkat!