Új Genrációs MultiPellet levegős, és vízteres pellet kályhák.

Új kategória a pellet technológiában!

A MultiPellet kályhák prémium kategóriás képviselői. Jellemzőjük a gyártás során felhasznált, magas minőségű anyag, és technológiai szakértelem. Mindennel rendelkeznek amivel a standard pellet kályhák is, de ehhez még párosul a MultiPellet  technológia, amelynek köszönhetően nem számít a fa pellet tüzelőanyag minősége. Speciális tulajdonsága még, a kormozódástól mentes hőálló üveg, és a manuális hőcserélő tisztító. Az összes Magyarországon kapható fa pellet fajtát gond nélkül tudja kezelni! Ezen kívül a magvakat, héjasokat, tisztított agripelleteket is!

Hogyan lehetséges ez?

Két technológiai fejlesztés teszi ezt lehetővé. Az egyik az  Energy Fire System, ami figyeli az égéshez szükséges levegő mennyiségét, és méri a kémény huzatot. A kapott értékek alapján mindig az optimális levegő mennyiséget juttatja a tüzelőanyagra, ezáltal éri el, hogy az égés mindig tökéletes legyen.

A másik az  system ami egy speciális égőfej technológia. A rossz minőségű tüzelőanyagok elégetésekor (legyen az rossz minőségű fa pellet, vagy magok, héjak), erős lerakodás keletkezik. Ezt a lerakódást a hagyományos pellet kályhák nem tudják kezelni, és egy idő után az égőfejük eldugul, ami oda vezet, hogy a kályha kikapcsol, vagy leáll. A MultiPellet Evo System egy mechanikusan forgó tengelyt tartalmaz, ami szétporlasztja a rossz minőségű tüzelőanyagból keletkezett hamut, és kihordja a hamutálcába, továbbá levegő segítségével kifújja a finom hamut az égőcsészéből.

A gyenge minőségű fa pellet sem okoz gondot!

Az égés során a rostok összeégnek, és egy kemény, olykor porhanyós anyaggá állnak össze. Ez a masszív hamu lefojtja a kályhát, és emiatt leáll. Minden hagyományos pellet kályha tulajdonos tapasztalt már hasonlót, és az elkerülhetetlen, hogy ne fusson bele az ember nagyobb hamutartalmú pellet tüzelőanyagba. Ezért minden pelletes készüléknek tudnia kellene kezelnie a nagyobb hamutartalmú  fa pellet tüzelőanyagokat is. Vásárlás előtt mindig bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott készülék alkalmas-e erre a feladatra.

Előnyök egy hagyományos pellet kályhával szemben:

Azt már megemlítettük, hogy a hagyományos pellet kályhák csak a drágán beszerezhető, minőségi fenyő pellettel üzemelnek probléma mentesen. De miért jelent ez problémát! A minőségi A1, vagy DINplus minősítéssel ellátott pelletek általában 75-90 Ft/kg áron vásárolhatók meg a kereskedőknél. A MultiPellet kályhák ezzel szemben a 50-70 Ft/kg áron beszerezhető fa pellet tüzelőanyagokkal is üzemeltethetők, de akár 15-20 Ft/kg áron beszerezhető cseresznyemag, meggymag sem okoz gondot. Ezen kívül 15%-kal kevesebb a tüzelőanyag fogyasztásuk is a hagyományos pelletes készülékekhez képest. Ezáltal minden új generációs készülék megkapta az  energetikai besorolást!

Prémium anyag minőség, csúcstechnológiával ötvözve:

Típusválaszték:

Levegős kályhát keres?

kattintson a megfelelő képre

Levegős, és légcsatornázható készülékek

Fontos tudnivalók a vízteres kályhákról

A vízteres kályha technológiája nemcsak egy adott helyiség fűtésére alkalmas, hanem meleg víz előállításra is, a módszer lényege, hogy a fűtővíz a kályha vízterében melegszik fel, ahonnan egy szivattyú továbbítja a radiátorok felé, és ott fokozatosan visszahűl a fűtővíz, ezután a folyamat kezdődik elölről. A vízteres kályha rendszerének működése szinte teljesen megegyezik a gázkazános cirkó üzemelési fázisaival.

Egy vízteres kályha tökéletes fűtőértékkel rendelkezik ahhoz, hogy a család számára biztosítsa a meleget otthonukban. Fontos, hogy a berendezés – és a hőleadók teljesítménye összhangban legyen, mert csak ekkor tud megfelelően működni a fűtésrendszer. A vízteres kályha üzembiztos, ha a tervezés és kivitelezés gondos odafigyeléssel, szakember segítségével történt. A vízteres fatüzeléses kialakításokat is ajánljuk. A vízteres kályha különösebb karbantartást nem igényel, de, ha mégis felmerül valami probléma, egyszerűen helyrehozható a berendezés.

Ha vízteres kályhára van szüksége, forduljon hozzánk!

Fontos tudnivalók a vízteres kályhákról

Készüljön már most a téli időszakra! – Vásároljon szuperkályhát otthonába!

Az ingatlantulajdonosok részéről egyre nagyobb az igény, hogy téli időszakban olyan korszerű fűtési rendszerrel biztosítsák a meleget a belső térben, ami egyszerű kezelést igényel és nem utolsó sorban energiatakarékosságot garantál!

Ha igazán megbízható fűtőberendezésre van szüksége, válassza az Új Generációs MultiPellet „szuperkályhákat”, amelyek prémium kategóriát képviselnek a pelletkályhák terén!

A szuperkályha elnevezés a berendezés számos előnyének köszönhető, már gyártásakor olyan alapanyagokat használnak fel előállításához, amelyek garantálják, hogy növelik a szuperkályha fűtőértékét, így kevesebb tüzelőanyagra lesz szükség működtetéséhez!

A szuperkályhák előnyei közül természetesen nem maradhat ki a multipellet funkció, aminek segítségével bármilyen minőségű tüzelőanyagot felhasználhat, így ahhoz, hogy télen meleget biztosítson, nem feltétlenül szükséges drága tüzelőanyagot vásárolni!

Biztosítsa a meleget szuperkályháinkkal! A minőséget garantáljuk!

Készüljön már most a téli időszakra! – Vásároljon szuperkályhát otthonába!

Ha magas a fűtésszámla, vagy ingadozik a hőmérséklet, ideje váltani!

A fűtés korszerűsítése egy jelentős lépés ahhoz, hogy otthona naprakésszé és biztonságossá váljon, Ön pedig a lehető legkellemesebb körülmények között élhessen. De pontosan mikor érik meg az idő a fűtéskorszerűsítésre? Az alábbiakban ebben szeretnénk egy kicsit segíteni.

Az első, és talán legfontosabb ok a fejlesztésre, ha nem elégedett gázszámláival, és úgy érzi, túl sokat kell fizetnie a hónap végén. A magas ár, vagy a havi fogyasztások közötti megmagyarázhatatlan ingadozás egyaránt arra utalnak, hogy fűtési rendszere elavult és megbízhatatlan.

Ha fűtésrendszere nem szabályozható egyszerűen, vagy nem képes komfortos hőmérsékletűre felfűteni szobáit, akkor szintén fűtéskorszerűsítésre lesz szüksége. A fűtőtestek hőleadása ugyanis szabályozható kell, hogy legyen ahhoz, hogy Ön szobánként be tudja állítani a kívánt hőmérsékleteket, ezzel kellemessé téve a mindennapokat.

Ha Ön is szeretne egy energiatakarékos, felhasználóbarát és modern fűtési rendszert kiépíteni, akkor bátran vegye fel a kapcsolatot cégünkkel az elérhetőségeinken.

Ha magas a fűtésszámla, vagy ingadozik a hőmérséklet, ideje váltani!

Tudatos energiahasználat hőszivattyúval!

Rengeteg helyről hallani, mennyire felelőtlenül kezeljük a saját bolygónk erőforrásait, nem törődve a következményekkel. A meggondolatlanságnak egyre jobban érezzük a hatását, ám még nem késő tenni ellene, és megálljt parancsolni a rombolásnak. Kis lépésekben is érhetünk el eredményeket, például a tudatos energiahasználattal.

A hőszivattyú ennek a törekvésnek egy valóban hatékony eszköze. A hőszivattyú egy olyan találmány, ami magából a környezetből von el energiát, és ezt alakítja fűtéssé, illetve más hasznos energiává. Ennek az okos berendezésnek megvan az az előnye, hogy a használata teljesen független az energiaszolgáltatóktól, csupán elektromos áram szükséges a működéséhez, így az ezzel járó költségek, díjak alól is szinte teljesen mentesül az, aki a hőszivattyú mellett dönt. Nincsen hozzá szükség gázvezetékek lefektetésére, sem pedig kémény kiépítésére, ez is kevesebb költséget jelent. A hőszivattyúval nemcsak hőenergiát lehet termelni és fűteni vele, de hűtésre is alkalmas.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne többet megtudni, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

Hőszivattyú