Új Genrációs MultiPellet levegős, és vízteres pellet kályhák.

Új kategória a pellet technológiában!

A MultiPellet kályhák prémium kategóriás képviselői. Jellemzőjük a gyártás során felhasznált, magas minőségű anyag, és technológiai szakértelem. Mindennel rendelkeznek amivel a standard pellet kályhák is, de ehhez még párosul a MultiPellet  technológia, amelynek köszönhetően nem számít a fa pellet tüzelőanyag minősége. Speciális tulajdonsága még, a kormozódástól mentes hőálló üveg, és a manuális hőcserélő tisztító. Az összes Magyarországon kapható fa pellet fajtát gond nélkül tudja kezelni! Ezen kívül a magvakat, héjasokat, tisztított agripelleteket is!

Hogyan lehetséges ez?

Két technológiai fejlesztés teszi ezt lehetővé. Az egyik az  Energy Fire System, ami figyeli az égéshez szükséges levegő mennyiségét, és méri a kémény huzatot. A kapott értékek alapján mindig az optimális levegő mennyiséget juttatja a tüzelőanyagra, ezáltal éri el, hogy az égés mindig tökéletes legyen.

A másik az  system ami egy speciális égőfej technológia. A rossz minőségű tüzelőanyagok elégetésekor (legyen az rossz minőségű fa pellet, vagy magok, héjak), erős lerakodás keletkezik. Ezt a lerakódást a hagyományos pellet kályhák nem tudják kezelni, és egy idő után az égőfejük eldugul, ami oda vezet, hogy a kályha kikapcsol, vagy leáll. A MultiPellet Evo System egy mechanikusan forgó tengelyt tartalmaz, ami szétporlasztja a rossz minőségű tüzelőanyagból keletkezett hamut, és kihordja a hamutálcába, továbbá levegő segítségével kifújja a finom hamut az égőcsészéből.

A gyenge minőségű pellet sem gondot okoz!

Az égés során a rostok összeégnek, és egy kemény, olykor porhanyós anyaggá állnak össze. Ez a masszív hamu lefojtja a kályhát, és emiatt leáll. Minden hagyományos pellet kályha tulajdonos tapasztalt már hasonlót, és az elkerülhetetlen, hogy ne fusson bele az ember nagyobb hamutartalmú pellet tüzelőanyagba. Ezért minden pelletes készüléknek tudnia kellene kezelnie a nagyobb hamutartalmú  fa pellet tüzelőanyagokat is. Vásárlás előtt mindig bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott készülék alkalmas-e erre a feladatra.

Előnyök egy hagyományos pellet kályhával szemben:

Azt már megemlítettük, hogy a hagyományos pellet kályhák csak a drágán beszerezhető, minőségi fenyő pellettel üzemelnek probléma mentesen. De miért jelent ez problémát! A minőségi A1, vagy DINplus minősítéssel ellátott pelletek általában 75-90 Ft/kg áron vásárolhatók meg a kereskedőknél. A MultiPellet kályhák ezzel szemben a 50-70 Ft/kg áron beszerezhető fa pellet tüzelőanyagokkal is üzemeltethetők, de akár 15-20 Ft/kg áron beszerezhető cseresznyemag, meggymag sem okoz gondot. Ezen kívül 15%-kal kevesebb a tüzelőanyag fogyasztásuk is a hagyományos pelletes készülékekhez képest. Ezáltal minden új generációs készülék megkapta az  energetikai besorolást!

Prémium anyag minőség, csúcstechnológiával ötvözve:

Típusválaszték:

Levegős, vagy Vízteres kályhát keres?

kattintson a megfelelő képre

Levegős, és légcsatornázható készülékek

Vízteres radiátorra, vagy felület fűtésre köthető kályhák

Fontos tudnivalók a vízteres kályhákról

A vízteres kályha technológiája nemcsak egy adott helyiség fűtésére alkalmas, hanem meleg víz előállításra is, a módszer lényege, hogy a fűtővíz a kályha vízterében melegszik fel, ahonnan egy szivattyú továbbítja a radiátorok felé, és ott fokozatosan visszahűl a fűtővíz, ezután a folyamat kezdődik elölről. A vízteres kályha rendszerének működése szinte teljesen megegyezik a gázkazános cirkó üzemelési fázisaival.

Egy vízteres kályha tökéletes fűtőértékkel rendelkezik ahhoz, hogy a család számára biztosítsa a meleget otthonukban. Fontos, hogy a berendezés – és a hőleadók teljesítménye összhangban legyen, mert csak ekkor tud megfelelően működni a fűtésrendszer. A vízteres kályha üzembiztos, ha a tervezés és kivitelezés gondos odafigyeléssel, szakember segítségével történt. A vízteres fatüzeléses kialakításokat is ajánljuk. A vízteres kályha különösebb karbantartást nem igényel, de, ha mégis felmerül valami probléma, egyszerűen helyrehozható a berendezés.

Ha vízteres kályhára van szüksége, forduljon hozzánk!

Fontos tudnivalók a vízteres kályhákról

Készüljön már most a téli időszakra! – Vásároljon szuperkályhát otthonába!

Az ingatlantulajdonosok részéről egyre nagyobb az igény, hogy téli időszakban olyan korszerű fűtési rendszerrel biztosítsák a meleget a belső térben, ami egyszerű kezelést igényel és nem utolsó sorban energiatakarékosságot garantál!

Ha igazán megbízható fűtőberendezésre van szüksége, válassza az Új Generációs MultiPellet “szuperkályhákat”, amelyek prémium kategóriát képviselnek a pelletkályhák terén!

A szuperkályha elnevezés a berendezés számos előnyének köszönhető, már gyártásakor olyan alapanyagokat használnak fel előállításához, amelyek garantálják, hogy növelik a szuperkályha fűtőértékét, így kevesebb tüzelőanyagra lesz szükség működtetéséhez!

A szuperkályhák előnyei közül természetesen nem maradhat ki a multipellet funkció, aminek segítségével bármilyen minőségű tüzelőanyagot felhasználhat, így ahhoz, hogy télen meleget biztosítson, nem feltétlenül szükséges drága tüzelőanyagot vásárolni!

Biztosítsa a meleget szuperkályháinkkal! A minőséget garantáljuk!

Készüljön már most a téli időszakra! – Vásároljon szuperkályhát otthonába!
E-mail cím: :*
E-mail cím megerősítése: :*
Vezetéknév::*
Keresztnév::*