DirectStove® levegős MultiPellet kályhák

A levegős pellet kályhák új generációja!

Ezek a típusok meleg levegőt fújnak be a fűtendő térbe. A meleg levegőt a készülék felső részén a tűztér felett fújják ki, de vannak amelyek  system légcsatornázható rendszerrel is eltudják vezetni a környező szobákba, helyiségekbe a meleg levegőt. Szabályozásuk, és tüzelőanyag adagolásuk teljesen automatán történik. Belső termosztátjuk érzékeli a beállított szobahőmérsékletet, és a megfelelő hőmérséklet elérésekor vissza veszi a kályha tüzelő teljesítményét, vagy kikapcsolja magát. Kiegészíthetőek egy speciális  égőfejnek nevezett rendszerrel is, aminek köszönhetően megbirkóznak a piacon beszerezhető bármely minőségű fa pelletekkel, magvakkal, héjasokkal is. Mindegyik készülékünk csúcstechnológiát tartalmaz, és akár okostelefonról is vezérelhetők az opciónális távszabályzó rendszer segítségével.

Kályháink méret szerint:

*Kattintson a megfelelő képre!

20-90 m²-es, vagy 50-270 m³-es helyiség fűtésére, 8-10-12 kW-os levegős MultiPellet kályhák

40-70 m²-es, vagy 80-210 m³-es helyiség fűtésére, 10 kW-os levegős MultiPellet kályhák

40-90 m²-es, vagy 80-270 m³-es helyiség fűtésére, 12 kW-os levegős MultiPellet kályhák

Méretválasztó:

Válassza ki az Ön otthonához megfelelő típus!*

* a fűthető négyzetméter függ az épület szerkezeti kialakításától, és a tüzelőanyag típusától! Kollégáink ingyenesen kiszámítják az Ön otthona hőigényeit is, csak küldje el az épület paramétereit.

A levegős MultiPellet kályhákról bővebben

A levegős MultiPellet kályhákról bővebben

Valódi megoldást keres arra a problémára, hogyan tudna egyszerre hatékonyan és energiatakarékosan fűteni otthonában? Ma már sokféle lehetőség közül lehet választani, ha arról van szó, hogy meleg csempésszünk a szobákba. A központi fűtéstől a fatüzelésű kályhán át a csempekandallóig nagy a választék. Ebbe a sorba tartoznak a levegős pellet kályhák is.

A pellet kályhák egyik újabb modellje a levegős multipellet kályha. Mi ez pontosan és hogyan működik? A levegős multipellet kályhák működésének lényege, ahogyan az a nevükben is benne van, a meleg levegő áramlása. A multipellet kályha felső részén, a tűztér felett távozik a kályha belsejében megtermelt meleg levegő és ez melegíti fel a befűtendő helyiségeket. A rendszer úgy működik, hogy a meleg levegőt képes szétoszlatni, a megfelelő csöveken pedig eljuttatni a többi helyiségbe. Túlmelegedéstől nem kell tartani, mert a kályha működése automatikus, egy ponton már nem melegszik tovább.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg a levegős multipellett kályhákat!

Korszerű berendezéssel szeretné megoldani otthona fűtését? Döntsön a levegős pellet kályhák mellett!

Manapság számtalan fűtőberendezésből válogathatnak a vásárlók, azonban közülük azok a termékek számítanak népszerűnek, amelyek korszerű és gazdaságos fűtést biztosítanak a háztartásoknak. Ha Ön is ilyen berendezést keres, válassza a levegős pellet kályhákat!

A levegős pellet kályhák minden szempontból tökéletes választásnak bizonyulnak. A rendeltetésszerű használatukhoz pelletre van szükség, és meleg levegőt bocsátanak ki, ezáltal pedig az adott helyiségben akár negyedóra alatt is kellemes hőmérsékletet lehet biztosítani, így a berendezések gazdaságos működtetése garantált. A levegős pellet kályhák korszerűek, magas hatásfokúak és nem utolsó sorban biztonságosan és egyszerűen üzemeltethetőek. Bármilyen ingatlan esetében hasznukat veszik a tulajdonosok, legyen szó családi házról, vagy nyaralóról.

A téli időszakra sosem korai felkészülni! Szerezze be kínálatunkból saját levegős pellet kályháját, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!