Fenyő, és keményfa pellet Akció! 

Kiváló A1 minősítésű fa pellet házhoz szállítással. A házhoz szállítást emelő-hátfalas árumozgató tehergépkocsival végezzük, ezáltal kényelmessé válik a lerakodás. 

Az aktuális áraink: 2023.11.01-től érvényesek a készlet erejéig!

  • Országosan házhoz szállítva 1050 kg-os tétel ára bruttó 193.356 Ft / 145 Ft+ áfa bruttó 184,15 Ft / kg (15 kg-os zsákokban)

Szolgáltatásunk továbbra is Magyarország egész területére kiterjed! A szállítás 3-7 napot is igénybevehet a megnövekedett kereslet miatt!  

Pellet specifikáció

  • Alapanyag (fenyő-bükk-tölgy)
  • Kiszerelés: 15 kg/zsák
  • Méret: 6 mm hosszúság 2-3,5 cm hosszúság
  • Fűtőérték: 18,5-19,1 MJ/kg
  • Nedvességtartalom: 7,1%
  • Hamutartalom 0,5%

Minimum rendelési mennyiség 1.050 kg! Kamionos (22-24 tonnás) tételben egyedi, kedvezőbb árat tudunk biztosítani! 

Ha állat tartáshoz, vagy kisállat tartáshoz keres alomnak való pelletet, kérem kattintson ide

A kazán lelke: a pellet

Többféle típus közül választható ki az ideális kazán, azonban ipari létesítmények esetében mindenképp érdemes pellet tüzelőanyaggal működő kazánok mellett dönteni.

A pellet fűrészporból vagy faforgácsból előállított préselt forma, aminek köszönhetően könnyen éghető és mivel a fánál homogénebb, ezért az automatizált fűtőberendezéseknél kifejezetten ajánlott tüzelőanyagnak. Mellette szól, hogy Magyarországon is könnyen előállítható termék, így elkerülhető az importfüggőség, ráadásul nagyon könnyen szállítható, és mindemellett a pellet árak is alacsonyak. Előnye még, hogy nincs szükség hatalmas tüzelőanyag tárolóra, mert egy kisebb helyiségben is elfér, mégis magas fűtőértékkel bír. A kazánok tüzelőanyaga tekintetében az egyik legjobb választás a pellet: nem probléma a minőség, olcsó és jól kezelhető, félautomata és automata változatban is!

Amennyiben ipari létesítményének fűtőberendezéséről szeretne környezetbarát módon, gazdaságosan gondoskodni, akkor válasszon pellet tüzelésű kazánt!

A pellet tüzelőanyagról bővebben

A pellet tüzelőanyagról bővebbenAki tüzelőanyag választásra adja a fejét, gyorsan rájön, hogy mára igencsak széles a paletta belőlük! Nem csupán a tűzifa létezik, pellet tüzelőanyaggal is fűthetünk! Mi is ez, és miért éri meg vele meleget varázsolni?

A pellet tüzelőanyag teljes egészében természetes anyagokból összeállított granulátum. Olyan faipari melléktermékekből préselik, mint a fűrészpor, vagy a darált faforgács. Kötőanyagát a szintén természetes lignin adja, ami a faanyagban található. A pellet tüzelőanyag előnye, hogy nem csak az anyaga, de a felhasználása is természetes és környezetbarát, mert égése során csak minimális CO2-t bocsát ki a levegőbe, nem növeli számottevően a káros anyagok mennyiségét! Nedvessége állandó, egyenletes égést biztosít. Kis helyen elfér, nagy hatásfokú tüzelőanyag, ami megfizethető áron szerezhető be! A pellet tüzelőanyag többféle fafajtából készülhet, köztük tölgyből, fenyőből vagy bükkből.

Érdemes minőségi fűtőanyagot választani, hiszen a kicsit drágább ára is gyorsan megtérül, és egyenletes meleget biztosít egész nap! Keressen minket bizalommal, és ismerje meg a pellet tüzelőanyagot!

Megtérül-e a pellet tüzelőanyag ára?

Megtérül-e a pellet tüzelőanyag ára?Természetes, hogy az emberek minden eszközt és megoldást megragadnak ahhoz, hogy a fűtéssel kapcsolatos kiadásaikat csökkenthessék, ezért egyre többen térnek át a kazánokra. Ezek sokkal gazdaságosabb feltételeket biztosítanak a háztartásoknak, azonban ez még önmagában nem elég a spóroláshoz. Meg kell találni azt a tüzelőanyagot, ami még tovább csökkenti a kiadásokat!

Manapság e téren a legnépszerűbb terméknek a pellet tüzelőanyag számít, ugyanis a ráfordított kiadások rövid időn belül megtérülnek, ami főként felépítésének köszönhető. A pellet tüzelőanyagok legtöbb esetben faipari melléktermékekből, például fűrészporból és darált faforgácsból készülnek, tehát megújuló energiaforrásnak számítanak. Lassan égnek el, és ez idő alatt fűtőértékük sem csökken, így hosszú idő kell ahhoz, hogy a megvásárolt pellet tüzelőanyag mennyiség elfogyjon. Ebben rejlik gazdaságossága!

Döntsön Ön is a megtérülő energiaforrás mellett, vásároljon pellet tüzelőanyagot kínálatunkból! A minőséget garantáljuk!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, értesüljön első kézből akcióinkról, szolgáltatásainkról!