Állami támogatás fűtés korszerűsítésre

Nagyon sok családiház tulajdonos szeretné az elavult, öreg fűtési rendszerét korszerűsíteni, lecserélni egy modern, energiatakarékos új rendszerre. Sokszor sajnos a beruházási költségek szabnak gátat ennek a vágynak! Ebben nyújt segítséget a Magyar Állam 2021-es állami támogatási rendszere.

Az alábbi rendszereinkre igénybevehető a 2021 januárjától induló állami támogatás 

 • Domusa Dual Clima  levegő-víz hőszivattyús rendszerek kulcsrakészen telepítve
 • Domusa BioClass professzionális pellet kazánok kulcsrakészen telepítve
 • Domusa DualTherm professzionális pellet, és hasábfa kazánok kulcsrakészen telepítve

az 50%-os pályázati kedvezmény igénybevételével. Az összes csomagajánlatunkra igénybevehető a 2021 januárjától elérhető 50% intenzitású támogatás. Cégünk teljes mértékben megfelel a pályázati követelmenyéknek, és a számlát a jogszabályban kiírt feltételekkel állítjuk ki.

Mit kell tudni a kiírt pályázatról:

1.  KIK IGÉNYELHETIK A TÁMOGATÁST? Milyen feltételeknek kell megfelelned?

 • Legyen legalább egy 25 év alatti gyermeked
 • TB JOGVISZONNYAL rendelkezz Te vagy a házastársad az elmúlt 1 évben
 • Állandó lakcímetek a felújítandó ingatlanban legyen
 • KÖZTARTOZÁSMENTES-ek legyetek TE és a házastársad
 • A család tulajdona legyen az ingatlan legalább 50%-a

2.  MEKKORA ÖSSZEGŰ támogatásra vagy jogosult?

 • A támogatás mértéke maximum 3 000 000 Ft.
 • A támogatás összege a bruttó vételár MAXIMUM 50%-a lehet.
 • Az anyag költség és a munkadíj aránya a támogatás összegében 50%-50% lehet, de a munkadíj a teljes vételár minimum 25%-át fedeznie kell.

3.  MILYEN IDŐBELI KORLÁTOK vannak a támogatás igénybevételére?

 •  A támogatást egy család csak egyetlen egyszer veheti igénybe, maximum egy benyújtásra van lehetőség
 • A pályázatot egyszer lehet javítani (maximum egy hiánypótlásra van lehetőség).
 • Az utolsó számla keltét követően legfeljebb 60 napon belül igényelhető a támogatás

Keressen minket elérhetőségeinken!

Fűtéskorszerűsítés állami támogatással! Nagyobb komfort, kisebb költségekkel!

A fűtésrendszer állapota és kora kihat a fűtés teljesítményére, illetve annak energiafelhasználására, valamint az ezzel járó költségekre is. Sok háztartásban szembesülnek a fűtési időszakban azzal az elkeserítő ténnyel, hogy hiába fizetnek óriási összegeket fűtésre hónapról-hónapra, mégsem élik komfortosan a téli heteket, hónapokat. Azonnali megoldást jelent a problémára a  fűtéskorszerűsítés.

A  fűtéskorszerűsítéshez sok esetben elegendő egy egyszerű kazáncsere is. A kazáncserét követően a változás azonnal érezhető. Az ingatlan élhetőbbé válik, az energiamegtakarítás pedig a költségekkel párhuzamosan mutatkozik meg, akár 20%-kal kevesebb lehet. Egy teljesen új kazán hatásfoka, teljesítménye és energiafelhasználása össze sem hasonlítható egy régi, több tíz éves berendezésével.

Ilyen egyszerű lenne? Egy kazáncsere, a  teljes fűtéskorszerűsítés azonban komoly összegeket emészt fel, amikhez a háztartások nagy részében nem lehet azonnal hozzáférni. Érdemes naprakésznek lenni és kihasználni az igénybe vehető lehetőségeket, mint amilyen az állami támogatással igényelhető  fűtéskorszerűsítés!

A szóban forgó állami támogatást több, általunk forgalmazott termék vásárlásához is igénybe veheti. Tekintse meg az akcióban részt vevő készülékeket és pályázza meg minél előbb a  fűtéskorszerűsítésre igényelhető, kamatmentes állami támogatást! Az akció március elejétől egészen a visszavonásig, tehát határozatlan ideig tart. Az állami hitelnek megvannak a maga előnyei, tehát igazán előnyös döntés, ha nem tud vagy nem akar új készüléket vásárolni hagyományos úton.

fűtéskorszerűsítés a mi segítségünkkel valóban kiváló befektetés, hiszen a vásárlást követően a teljes beüzemelést is ránk bízhatja, a kiszállított készüléket beszereljük, beállítjuk, kulcsrakész állapotban adjuk át.

Akár a hőszivattyú, akár MultiPellet kazán, illetve kályha megvásárlása a cél, vásárolja meg akciós áron, állami támogatással, ha előnyös vásárt szeretne csinálni! A részletekről tájékozódjon a megadott elérhetőségeinken!

Click here to add your own text