DirectStove® Klasszikus MultiPellet kályhák


Klasszikus kinézet modern technológia. Miért MultiPellet? Mert számos olyan előnnyel rendelkezik, ami a hagyományos pellet technikát felülmúlja.

A pellet technológia automatizált fatüzelést jelent. A hagyományos fatüzeléssel szemben kevesebb idő, és munka ráfordítással, kényelmesebben lehet kezelni. Előnyét az automata funkciókkal éri el, ilyen az automata adagolás, gyújtás, leállás, és akár távirányítóval, vagy külső szobatermosztátról is irányítható!

Az új MultiPelletes rendszerek erre tesznek rá még egy lapáttal, így az elért megtakarítás akár még magasabb is lehet. A multi szó jelentése sok, több azaz nem csak egy fajta tüzelőanyagot képes automatikusan eltüzelni, hanem a fa pelleten kívül kemény-héjasokat, magokat, vagy szemes kukoricát is.

Típusválaszték:

MultiPellet Kályhák, és Kandallók levegő fűtésre:

MultiPellet Kályhák, és Kandallók vízteres fűtésre:

MultiPellet Kazán vízteres fűtésre:

Spóroljon pellet fűtéssel!

Manapság az ingatlantulajdonosoknak rendkívül fontos, hogy energiatakarékosan tarthassák fenn otthonukat, főként a téli hónapokban. A növekvő energiaárak rákényszerítik az embereket, hogy megfizethető és kedvező alternatívák után kutassanak a fűtést illetően. Ha Ön még nem találta meg a megfelelő megoldást, nem kell tovább keresgélnie, ugyanis a pellet fűtéssel jelentős összegeket spórolhat meg!

A pellet fűtés gazdaságosságáról mostanság sokat lehet hallani. A pellet fűtés már a kiépítése szempontjából kedvező feltételeket tartogat, mivel ennek költsége nem magasabb, mint a földgázzal működő fűtési rendszereké. Sokan azért nem mernek belevágni az ezzel kapcsolatos átalakításokba, mert attól tartanak, hogy nem fognak megtérülni az ezzel összefüggő költségek, pedig a valóság az, hogy a pellet fűtéssel néhány éven belül meg lehet takarítani annyi pénzt, amennyibe az átállás került.

Bátran vágjon bele a pellet fűtési rendszer kialakíttatásába! Ha további kérdései lennének a pellet fűtéssel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Pellet fűtés

Pellet fűtés kályhával? Igen!

A pellet fűtés számos lehetőséget nyújt azoknak, akik hatékony megoldást szeretnének találni, hiszen nem csak rengeteg különböző típust lehet felsorolni a pellettel használható fűtéstechnikai berendezések kapcsán, hanem maga a hőelosztási rendszer is több féle lehet.

Ön is szeretné megtalálni a legjobb lehetőséget a pellet fűtés terén? Szívesebben használ kályhát, mint kazánt, ha választhat a kettő közül? Akkor ne hagyja ki a lehetőséget, tekintse meg ajánlatainkat, hiszen nálunk pellet fűtéshez megfelelő kályhákat is talál!

A pellet fűtés előnye, hogy egyszerűen kezelhető, alacsony fogyasztású, ám mégis kellemes hőfokot biztosító berendezésekről van szó. A kályhák esetében szintén érvényesülnek ezek az előnyök, így Ön nyugodtan számíthat arra, hogy remek hatásfokkal rendelkező kályhát kap majd a pénzéért!

Felkeltettük az érdeklődését? Nézzen szét nálunk bizalommal, és ha kérdése lenne kályháinkkal kapcsolatban, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is! Segítünk!

Pellet fűtés kályhával? Igen!

Milyen szempont alapján válasszon multipellet kályhát?

A multipellet kályhák az utóbbi évek legnépszerűbb innovációi a fűtőberendezések terén, a készülékek számos előnnyel rendelkeznek, többek között rendkívül egyszerű a kezelésük és bármilyen fa-pellet anyagot képesek kezelni, így a tüzelőanyag minőségére kevésbé kell gondot fordítani.

Ha Ön is multipellet kályhával szeretné megoldani otthona fűtését, nagyon fontos, hogy legyen tisztában ingatlanjának pontos méreteivel, ugyanis a fűtőberendezések különböző teljesítménnyel rendelkeznek, ezért például, ha viszonylag nagy lakótérrel rendelkezik, értelemszerűen nagyobb produktivitású multipellet kályhára lesz szüksége.

A teljesítményen kívül még fontos eldöntenie, hogy vízteres vagy levegős multipellet kályhát szeretne, de ha segítségre van szüksége a megfelelő készülék kiválasztásához, keressen minket bizalommal, kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!

Ismerje meg termékeinket, és próbálja ki Ön is a fűtőberendezések innovációját, a multipellet kályhákat!

Prisma pellet kalyha bianco feher

Hogyan válasszuk ki a megfelelő pellet kályhát?

Ha eldöntötte, hogy pellet kályhával szeretne fűteni, nem fogja megbánni. Azonban a feladat itt még nem ér véget, hiszen az ideális kályhát ki kell választani.

Pellet kályha vásárlásánál a legfontosabb kérdés, hogy mekkora helyiséget szeretnénk vele befűteni. Csak egy szobát vagy az egész lakást? Bizony, nem mindegy! Ez lesz az elsődleges fűtésünk vagy a meglévőt szeretnénk vele kiegészíteni? Elsődlegesként nyilvánvalóan nagyobb teljesítményre lesz szükség. Milyen állapotú otthonunk szigetelése? Milyen a meglévő füstelvezető rendszerünk? Ha ezekre a kérdésekre meg van a válasz, nagyvonalakban már körül is fog határolódni a pellet kályhánk típusa. Ezen felül, még befolyásolja a döntésünket, hogy fizikailag mekkora hely áll rendelkezésünkre, ahol a kályhának és a hozzá tartozó kiegészítőknek el kell férnie. Végül, de nem utolsó sorban, fontos a külső megjelenés is, hiszen illeszkednie kell az otthonunkba.

További kérdése van a pellet kályhákkal kapcsolatban? Keressen fel minket bizalommal elérhetőségeinken!

Hogyan válasszuk ki a megfelelő pellet kályhát?

Környezetbarát fűtés multipellet kályhával

Egyre népszerűbb a multipellet kályha, ami azon kívül, hogy gazdaságos, rendkívüli módon környezetbarát is. Nézzük, miért!

A pellet egy olyan újrahasznosított anyag, amelynek nedvességtartalma hozzávetőlegesen tíz százalék, míg a tűzifáé nem ritkán a negyven százalékot is eléri. Ennek köszönhetően egyrészt sokkal jobb hatásfokkal fog fűteni, másrészt pedig mivel közel tökéletes égést érhetünk el vele, nagyon alacsony a károsanyag-kibocsátása. Ha pellet kályhával fűtünk, azzal körülbelül annyi szén-dioxidot juttatunk a levegőbe, amennyi akkor is keletkezne, ha csak hagynánk lebomlani az alapanyagot. Ez a mennyiségű károsanyag-kibocsátás gyakorlatilag jelentéktelen, ha például a gázfűtéssel szemben nézzük.

A pellet kályhák további előnye, hogy a pellet közel sem drágul annyira, mint a többi fűtéshez használható anyag, a multipellet kályhák pedig minden gond nélkül tudják kezelni akár az olcsóbb, rosszabb minőségű pelletet is.

Ha korszerű fűtési megoldást szeretne, válassza a multipellet kályhát, kérdéseivel keressen minket bizalommal!

Környezetbarát fűtés multipellet kályhával

Idén téltől gazdaságosan szeretne fűteni? Válassza a pellet fűtést!

A fűtési szezon közeledtével az ingatlantulajdonosokat leginkább az foglalkoztatja, hogy hogyan tudnák csökkenteni kiadásaikat, ami a gázfogyasztást illeti. A növekvő energiaárak ugyanis rendkívüli hátrányt jelentenek, arról nem beszélve, hogy egyes helyeken azt tapasztalják a lakók, hogy a gáznak már nincsen olyan fűtőértéke, mint a korábbi években. Ha Ön is szeretne kedvező megoldásra szert tenni, válassza a pellet fűtést!

A pellet fűtés előnye a tüzelőanyagban, vagyis a pelletben rejlik. Ezt az anyagot a fafelhasználás melléktermékeiből – fűrészporból és faforgácsból – préseléssel állítják elő. A tüzeléshez tehát már nem kell több fát kivágni, mert a már kitermelt és felhasznált fa melléktermékeit, sallangjait hasznosítják újra, mindennemű vegyszer alkalmazása nélkül, vagyis egy környezetkímélő, gazdaságos megoldásról van szó. A pellet fűtéshez használt tüzelőanyagok mindösszesen 5-6 cm nagyságú hengerek, amik kis helyet foglalnak el, ennek ellenére lassan égnek, így a leghidegebb napokban is gazdaságosan használhatóak a fűtéshez.

Ha további információkat szeretne megtudni a pellet fűtésről vagy ennek megvalósításához berendezést vásárolna kínálatunkból, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Idén téltől gazdaságosan szeretne fűteni? Válassza a pellet fűtést!