DirectStove® MultiPellet kályhák, és kazánok


Az új technológia MultiPellet névre hallgat, és számos olyan előnnyel rendelkezik, ami a hagyományos pellet technikát felülmúlja.

A pellet technológia automatizált fatüzelést jelent. A hagyományos fatüzeléssel szemben kevesebb idő, és munka ráfordítással, kényelmesebben lehet kezelni. Előnyét mégis a gázhoz viszonyítva érezzük mivel csak nem 30%-os energiamegtakarítást érhetünk el, és még a környezetünket sem károsítjuk.

Az új MultiPelletes rendszerek erre tesznek rá még egy lapáttal, így az elért megtakarítás akár 60% is lehet. A multi szó jelentése sok, több azaz nem csak egy fajta tüzelőanyagot képes automatikusan eltüzelni, hanem a fa pelleten kívül kemény-héjasokat, magokat is.

Típusválaszték:

MultiPellet Kályhák, és Kandallók levegő fűtésre:

MultiPellet Kályhák, és Kandallók vízteres fűtésre:

MultiPellet Kazán vízteres fűtésre:

Pellet fűtés kályhával? Igen!

A pellet fűtés számos lehetőséget nyújt azoknak, akik hatékony megoldást szeretnének találni, hiszen nem csak rengeteg különböző típust lehet felsorolni a pellettel használható fűtéstechnikai berendezések kapcsán, hanem maga a hőelosztási rendszer is több féle lehet.

Ön is szeretné megtalálni a legjobb lehetőséget a pellet fűtés terén? Szívesebben használ kályhát, mint kazánt, ha választhat a kettő közül? Akkor ne hagyja ki a lehetőséget, tekintse meg ajánlatainkat, hiszen nálunk pellet fűtéshez megfelelő kályhákat is talál!

A pellet fűtés előnye, hogy egyszerűen kezelhető, alacsony fogyasztású, ám mégis kellemes hőfokot biztosító berendezésekről van szó. A kályhák esetében szintén érvényesülnek ezek az előnyök, így Ön nyugodtan számíthat arra, hogy remek hatásfokkal rendelkező kályhát kap majd a pénzéért!

Felkeltettük az érdeklődését? Nézzen szét nálunk bizalommal, és ha kérdése lenne kályháinkkal kapcsolatban, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is! Segítünk!

Pellet fűtés kályhával? Igen!

Milyen szempont alapján válasszon multipellet kályhát?

A multipellet kályhák az utóbbi évek legnépszerűbb innovációi a fűtőberendezések terén, a készülékek számos előnnyel rendelkeznek, többek között rendkívül egyszerű a kezelésük és bármilyen pellet anyagot képesek kezelni, így a tüzelőanyag minőségére kevésbé kell gondot fordítani.

Ha Ön is multipellet kályhával szeretné megoldani otthona fűtését, nagyon fontos, hogy legyen tisztában ingatlanjának pontos méreteivel, ugyanis a fűtőberendezések különböző teljesítménnyel rendelkeznek, ezért például, ha viszonylag nagy lakótérrel rendelkezik, értelemszerűen nagyobb produktivitású multipellet kályhára lesz szüksége.

A teljesítményen kívül még fontos eldöntenie, hogy vízteres vagy levegős multipellet kályhát szeretne, de ha segítségre van szüksége a megfelelő készülék kiválasztásához, keressen minket bizalommal, kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!

Ismerje meg termékeinket, és próbálja ki Ön is a fűtőberendezések innovációját, a multipellet kályhákat!

Milyen szempont alapján válasszon multipellet kályhát?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő pellet kályhát?

Ha eldöntötte, hogy pellet kályhával szeretne fűteni, nem fogja megbánni. Azonban a feladat itt még nem ér véget, hiszen az ideális kályhát ki kell választani.

Pellet kályha vásárlásánál a legfontosabb kérdés, hogy mekkora helyiséget szeretnénk vele befűteni. Csak egy szobát vagy az egész lakást? Bizony, nem mindegy! Ez lesz az elsődleges fűtésünk vagy a meglévőt szeretnénk vele kiegészíteni? Elsődlegesként nyilvánvalóan nagyobb teljesítményre lesz szükség. Milyen állapotú otthonunk szigetelése? Milyen a meglévő füstelvezető rendszerünk? Ha ezekre a kérdésekre meg van a válasz, nagyvonalakban már körül is fog határolódni a pellet kályhánk típusa. Ezen felül, még befolyásolja a döntésünket, hogy fizikailag mekkora hely áll rendelkezésünkre, ahol a kályhának és a hozzá tartozó kiegészítőknek el kell férnie. Végül, de nem utolsó sorban, fontos a külső megjelenés is, hiszen illeszkednie kell az otthonunkba.

További kérdése van a pellet kályhákkal kapcsolatban? Keressen fel minket bizalommal elérhetőségeinken!

Hogyan válasszuk ki a megfelelő pellet kályhát?