DirectStove® MultiPellet kályhák, és kazánok


Az új technológia MultiPellet névre hallgat, és számos olyan előnnyel rendelkezik, ami a hagyományos pellet technikát felülmúlja.

A pellet technológia automatizált fatüzelést jelent. A hagyományos fatüzeléssel szemben kevesebb idő, és munka ráfordítással, kényelmesebben lehet kezelni. Előnyét mégis a gázhoz viszonyítva érezzük mivel csak nem 30%-os energiamegtakarítást érhetünk el, és még a környezetünket sem károsítjuk.

Az új MultiPelletes rendszerek erre tesznek rá még egy lapáttal, így az elért megtakarítás akár 60% is lehet. A multi szó jelentése sok, több azaz nem csak egy fajta tüzelőanyagot képes automatikusan eltüzelni, hanem a fa pelleten kívül kemény-héjasokat, magokat is.

Típusválaszték:

MultiPellet Kályhák, és Kandallók levegő fűtésre:

MultiPellet Kályhák, és Kandallók vízteres fűtésre:

MultiPellet Kazán vízteres fűtésre:

Pellet fűtés kályhával? Igen!

A pellet fűtés számos lehetőséget nyújt azoknak, akik hatékony megoldást szeretnének találni, hiszen nem csak rengeteg különböző típust lehet felsorolni a pellettel használható fűtéstechnikai berendezések kapcsán, hanem maga a hőelosztási rendszer is több féle lehet.

Ön is szeretné megtalálni a legjobb lehetőséget a pellet fűtés terén? Szívesebben használ kályhát, mint kazánt, ha választhat a kettő közül? Akkor ne hagyja ki a lehetőséget, tekintse meg ajánlatainkat, hiszen nálunk pellet fűtéshez megfelelő kályhákat is talál!

A pellet fűtés előnye, hogy egyszerűen kezelhető, alacsony fogyasztású, ám mégis kellemes hőfokot biztosító berendezésekről van szó. A kályhák esetében szintén érvényesülnek ezek az előnyök, így Ön nyugodtan számíthat arra, hogy remek hatásfokkal rendelkező kályhát kap majd a pénzéért!

Felkeltettük az érdeklődését? Nézzen szét nálunk bizalommal, és ha kérdése lenne kályháinkkal kapcsolatban, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is! Segítünk!

Pellet fűtés kályhával? Igen!

Milyen szempont alapján válasszon multipellet kályhát?

A multipellet kályhák az utóbbi évek legnépszerűbb innovációi a fűtőberendezések terén, a készülékek számos előnnyel rendelkeznek, többek között rendkívül egyszerű a kezelésük és bármilyen pellet anyagot képesek kezelni, így a tüzelőanyag minőségére kevésbé kell gondot fordítani.

Ha Ön is multipellet kályhával szeretné megoldani otthona fűtését, nagyon fontos, hogy legyen tisztában ingatlanjának pontos méreteivel, ugyanis a fűtőberendezések különböző teljesítménnyel rendelkeznek, ezért például, ha viszonylag nagy lakótérrel rendelkezik, értelemszerűen nagyobb produktivitású multipellet kályhára lesz szüksége.

A teljesítményen kívül még fontos eldöntenie, hogy vízteres vagy levegős multipellet kályhát szeretne, de ha segítségre van szüksége a megfelelő készülék kiválasztásához, keressen minket bizalommal, kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!

Ismerje meg termékeinket, és próbálja ki Ön is a fűtőberendezések innovációját, a multipellet kályhákat!

Milyen szempont alapján válasszon multipellet kályhát?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő pellet kályhát?

Ha eldöntötte, hogy pellet kályhával szeretne fűteni, nem fogja megbánni. Azonban a feladat itt még nem ér véget, hiszen az ideális kályhát ki kell választani.

Pellet kályha vásárlásánál a legfontosabb kérdés, hogy mekkora helyiséget szeretnénk vele befűteni. Csak egy szobát vagy az egész lakást? Bizony, nem mindegy! Ez lesz az elsődleges fűtésünk vagy a meglévőt szeretnénk vele kiegészíteni? Elsődlegesként nyilvánvalóan nagyobb teljesítményre lesz szükség. Milyen állapotú otthonunk szigetelése? Milyen a meglévő füstelvezető rendszerünk? Ha ezekre a kérdésekre meg van a válasz, nagyvonalakban már körül is fog határolódni a pellet kályhánk típusa. Ezen felül, még befolyásolja a döntésünket, hogy fizikailag mekkora hely áll rendelkezésünkre, ahol a kályhának és a hozzá tartozó kiegészítőknek el kell férnie. Végül, de nem utolsó sorban, fontos a külső megjelenés is, hiszen illeszkednie kell az otthonunkba.

További kérdése van a pellet kályhákkal kapcsolatban? Keressen fel minket bizalommal elérhetőségeinken!

Hogyan válasszuk ki a megfelelő pellet kályhát?

Környezetbarát fűtés multipellet kályhával

Egyre népszerűbb a multipellet kályha, ami azon kívül, hogy gazdaságos, rendkívüli módon környezetbarát is. Nézzük, miért!

A pellet egy olyan újrahasznosított anyag, amelynek nedvességtartalma hozzávetőlegesen tíz százalék, míg a tűzifáé nem ritkán a negyven százalékot is eléri. Ennek köszönhetően egyrészt sokkal jobb hatásfokkal fog fűteni, másrészt pedig mivel közel tökéletes égést érhetünk el vele, nagyon alacsony a károsanyag-kibocsátása. Ha pellet kályhával fűtünk, azzal körülbelül annyi szén-dioxidot juttatunk a levegőbe, amennyi akkor is keletkezne, ha csak hagynánk lebomlani az alapanyagot. Ez a mennyiségű károsanyag-kibocsátás gyakorlatilag jelentéktelen, ha például a gázfűtéssel szemben nézzük.

A pellet kályhák további előnye, hogy a pellet közel sem drágul annyira, mint a többi fűtéshez használható anyag, a multipellet kályhák pedig minden gond nélkül tudják kezelni akár az olcsóbb, rosszabb minőségű pelletet is.

Ha korszerű fűtési megoldást szeretne, válassza a multipellet kályhát, kérdéseivel keressen minket bizalommal!

Környezetbarát fűtés multipellet kályhával

Idén téltől gazdaságosan szeretne fűteni? Válassza a pellet fűtést!

A fűtési szezon közeledtével az ingatlantulajdonosokat leginkább az foglalkoztatja, hogy hogyan tudnák csökkenteni kiadásaikat, ami a gázfogyasztást illeti. A növekvő energiaárak ugyanis rendkívüli hátrányt jelentenek, arról nem beszélve, hogy egyes helyeken azt tapasztalják a lakók, hogy a gáznak már nincsen olyan fűtőértéke, mint a korábbi években. Ha Ön is szeretne kedvező megoldásra szert tenni, válassza a pellet fűtést!

A pellet fűtés előnye a tüzelőanyagban, vagyis a pelletben rejlik. Ezt az anyagot a fafelhasználás melléktermékeiből – fűrészporból és faforgácsból – préseléssel állítják elő. A tüzeléshez tehát már nem kell több fát kivágni, mert a már kitermelt és felhasznált fa melléktermékeit, sallangjait hasznosítják újra, mindennemű vegyszer alkalmazása nélkül, vagyis egy környezetkímélő, gazdaságos megoldásról van szó. A pellet fűtéshez használt tüzelőanyagok mindösszesen 5-6 cm nagyságú hengerek, amik kis helyet foglalnak el, ennek ellenére lassan égnek, így a leghidegebb napokban is gazdaságosan használhatóak a fűtéshez.

Ha további információkat szeretne megtudni a pellet fűtésről vagy ennek megvalósításához berendezést vásárolna kínálatunkból, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Idén téltől gazdaságosan szeretne fűteni? Válassza a pellet fűtést!