Telepítési akció! Komplett telepítéssel együtt kulcsrakészen átadva!

 

Kizárólag, az Akció időtartama alatt 2022.04.02-tól visszavonásig!

Domusa hőszivattyú akció! Komplett telepítés kulcsrakész állapotban!

A modern épületgépészeti tervezésből nem lehet kihagyni a környezettudatos és egyben energia hatékony megoldásokat sem. Ezek közé tartozik természetesen a hőszivattyús rendszer is. A hőszivattyúkkal egy olyan, komplett rendszert lehet telepíttetni, ami egyszerre gondoskodik az adott ingatlan hűtéséről, fűtéséről, sőt a melegvíz használatához szükséges energia előállításáról is.

Az ingatlanba nem csupán építkezés idején lehet ilyen épületgépészeti elemet tervezni és beépíttetni, hanem egy korszerűsítés alkalmával is át lehet tervezni a rendszert. Amennyiben Ön szeretne ilyen hőszivattyú rendszert, itt a ragyogó alkalom a terv megvalósítására!

Miért ajánljuk, hogy pont most vásároljon levegő-víz hőszivattyú rendszert? Nagyon egyszerű a válasz, azért, mert az aktuális akciónknak köszönhetően most nagyon megéri! Vásároljon tőlünk Domusa hőszivattyút a Domusa Dual Clima levegő-víz hőszivattyú modellek bármelyikéből és mi kulcsrakészen, teljes körű beüzemeléssel adjuk át Önnek! Az akció június 25.-től egészen a visszavonásig tart, tehát érdemes sietni és kihasználni a lehetőséget!

Domusa hőszivattyúk a színvonalas képviselői a legmodernebb hőszivattyús rendszereknek, ennek köszönhetően nagyon jó befektetésnek számítanak. Most megteheti, hogy minimális anyagi ráfordítással vásárolja meg és telepítteti a Domusa hőszivattyút, de az alacsonyabb költségek mellé ugyanazt a minőséget szállítjuk.

Domusa hőszivattyú kiválasztott típusát a komplett csomag minden elemével együtt a megjelölt helyszínre szállítjuk. A helyszínen elvégezzük a szükséges össze szerelést, illetve telepítést, majd pedig utolsó lépésként a beüzemelést is. Ezután átadjuk a szükséges dokumentumokat és a kulcsrakész rendszert. Megkezdődhet a Domusa hőszivattyú használata. Önnek nincsen más dolga, mint a rendszer használatának hatékonyságát és előnyeit maximálisan kihasználni!

Amennyiben a Domusa hőszivattyú még nem része az ingatlanának, de szeretné megrendelni aktuális akciónkban, keressen minket a megadott elérhetőségeken!

Kulcsrakész hőszivattyús rendszer akciók HMV-vel vagy anélkül! Modernizálja ingatlanát kedvező áron!

Az energiatakarékosság egyike azoknak a hívószavaknak, amik manapság minden építkezés vagy ingatlan felújítás alkalmával elhangzanak. Miért maradna a hagyományos energiaforrásoknál, ha olyan, környezetbarát technológiák előnyeit is élvezheti és kihasználhatja, mint amilyenek a hőszivattyú rendszerek? A hőszivattyú olyan berendezés, amit a hőenergia előállítására terveztek, de annak figyelembevételével, hogy a környezettel harmóniában legyen. A melegvíz és a fűtés biztosításához egyaránt tökéletesen megbízható egy ilyen rendszer, amivel hosszú távon, környezetbarát módon válik lehetségessé az energiahasználat és előállítás.

Szeretné az ingatlanát modernizálni, ezzel együtt pedig minimalizálni az energiaköltségeket? Az időzítés tökéletes, ugyanis most indítottuk el hőszivattyús rendszerekhez kötődő akciónkat! Az akció a kulcsrakész hőszivattyús rendszerekre vonatkozik. Ez év március közepétől egészen az akció visszavonásáig van lehetősége megvásárolni az általunk kínált hőszivattyús rendszereket, méghozzá az eredetinél alacsonyabb áron, garanciával. Minden vásárló számára adott az államilag támogatott hitel lehetősége is, ezért, ha nem szeretné vagy nem tudja egy összegben kifizetni a termék vételárát, akkor sem kell lemaradnia erről az akcióról!

A hőszivattyús rendszereket kulcsrakész állapotban adjuk át. Mit jelent ez? A megvásárolt hőszivattyús rendszert teljes körűen telepítjük is a megjelölt ingatlanba! A szükséges részegységekkel, kiegészítőkkel együtt telepítjük és be is üzemeljük, tehát Önnek már csak annyi dolga marad, hogy elkezdi használni azt! A hőszivattyúk igény szerint használati melegvízzel vagy pedig anélkül vásárolhatóak meg. Ismerje meg modelljeinket és a hozzájuk tartozó részegységeket, illetve kérjen szakmai tanácsot a kiválasztásukhoz!

Forduljon bizalommal kollégáinkhoz és tudjon meg mindent az aktuális akciónkról! Ne maradjon le és vásároljon kulcsrakész hőszivattyús rendszert, amíg kedvezményes áron kapható! Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken!

hőszivattyús rendszerek

Ne maradjon le hőszivattyú akciónkról!

Egy háztartásban sok mindenre kell energiát szánni. A fűtési rendszer meleget biztosít a hideg hónapokban, a klíma berendezés hűti a lakást a forróság idején, a mosakodáshoz, takarításhoz szükséges meleg vizet a bojler állítja elő. Több különböző berendezés, különböző fogyasztással és energiaigénnyel. Mi lenne, ha mindezt egyetlen készülékkel tudná kiváltani? A hőszivattyú alkalmas arra, hogy a segítségével hatékonyan spóroljon, energiát takarítson meg és az egész háztartást ellássa energiával. Megfizethetetlenül drágának találja egy hőszivattyú árát? Valóban számítani kell egy egyszeri nagyobb kiadásra, éppen ezért érdemes résen lenni, hogy mikor lehet hozzájutni akciós áron!

Nálunk most pontosan ilyen akció van érvényben, Önnek is ajánljuk a kedvezményes áron történő vásárlást, hiszen nincs rá lehetőség akármikor! Több modellünk is nagy kedvezménnyel vásárolható meg, amihez telepítés is jár!

A hőszivattyú vásárláshoz és telepítéshez keressen fel minket bizalommal, és lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeinken!

Vásároljon hőszivattyút vonzó akció keretein belül!

Manapság egyre nagyobb érdeklődés övezi a hőszivattyúkat, ugyanis a készülékekkel a fűtés, hűtés és a melegvíz költséghatékonyan biztosítható az ingatlanban. Akik már tájékozódtak a rendszerekről és utánanéztek a hőszivattyú áraknak, tapasztalhatták, hogy az esetek többségében a készülékekért mélyen a pénztárcába kell nyúlni. Sokan ezért inkább megvárják az akciókat, és úgy szerzik be a berendezést. Amennyiben Ön is szeretne áttérni a hőszivattyús rendszerre, és kedvező áron szeretne készüléket vásárolni, szerezze be tőlünk, ugyanis most roppant vonzó akcióval készültünk a vásárlóknak!

Mivel tudjuk, hogy a hőszivattyúk előnyeit egyre több ember szeretné megtapasztalni, cégünk most kedvező ajánlat keretein belül kínálja a készülékeket, így velünk még spórolhat is a berendezés vásárlásakor. Többféle akciós hőszivattyút is találhat kínálatunkban, így ki tudja választani azt a terméket és ajánlatot, ami ideális Önnek. Bármelyik gépet is választja, színvonalas, megbízható és korszerű berendezést tudhat magáénak.

Ne maradjon le hőszivattyú akcióról, vegye fel velünk a kapcsolatot, és adja le megrendelését!

Írjon nekünk, foglalja le most az akciós készülékét!

E-mail cím: :*
E-mail cím megerősítése: :*
Vezetéknév::*
Keresztnév::*